Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen az ember, ha elkötelezte magát valaki mellett, de az nem tartott örökké mégsem?
nem izgulj
ő se biztos,hogy szeretni fog
Én is így álltam/állok hozzá,de ettől még nem szabad a múltban élni.
Ha jön valaki,akkor azt is megszeretheted ugyanúgy. Persze az első szerelem/pofon mindig különleges marad,de lehet,hogy mást meg még annál is jobban meg fogsz szeretni.
Én is ezt hittem, míg nem jött valaki, aki megérintette a lelkivilágomat, és újra tudtam érezni-igaz nem lett belőle semmi (nem volt szex stb), de a lelkem újra élt a hibernáció után:)
Szóval ne add fel:D
Ez a kenyérpirítós eset arra emlékeztet, mikor valakinek meghal egy rokona és soha többé nem változtat semmit sem a szobáján, egy kis személyi múzeum lesz az illető szobájából a halála után, ahova soha nem megy be senki. Szerinted ez jó valakinek? Nem, és nem csak a saját dolgot nehezíted meg, hanem azokért is, akik esetleg be akarnak lépni az életedbe.
Minden veszteség egy gyász, fáj, végig kell menni rajta aztán haladni kell előre. Mind szeretnénk hinni a tündérmesékben, de valamilyen formában mindenkit arcon fog még csapni a sors. Sőt, előre megmondom, hogy valószínű fogsz még csalódni szerelemben, barátban, családban, de attól még nem kell összeroppanni a súly alatt. A szerelmed előtt is volt élet, utána is lesz, és lesz olyan ember is, aki ugyanígy vélekedik a szerelemről, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!