Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodni készülök, de kételyt érzek, hogy valaha is boldog lehetek egy ilyen ember mellett. Tapasztalt emberek, mi a véleményetek? Bővebben lenn
Az, hogy mit érzel, azt csak neked kell tudnod. Ha ez téged zavar, és ezt a párod úgymond nem érti meg, és ahogy fogalmaztad, még "de a vegen mindig ot kellett megvigasztalni, hogy boldogtalan vagyok mellette" , akkor ennek így mi értelme?
Igen, pici dolog, az egy félről nézve, de a másiknak igen is fontos. És ezt jó lenne megbeszélnetek.
És hogy tudsz olyan személynek igent mondani, aki mellett így érzel?
Igen, a kérdésedből is látszik hogy kevés az önbizalmad, bocsi, de még azt sem tudod, hogy te mit szeretnél!
Én személy szerint nem mennék hozzá egy olyan pasihoz, aki mellett felvetődik az, amit írtál "valaha is boldog lehetek egy ilyen ember mellett".
Akkor minek akarsz hozzá menni? Nem kényszer a házasság és nem kényszer ehhez az emberhez hozzámenned!
"Szeretnem szubjektivan vizsgalni a dolgot, a szuleim nagyon konzervativak hogy errol a beszeljunk, a baratnoim tapasztalaltlanok."
Ebben az egy mondatban mindenkit említettél, csak a párodat nem, akinek meg a legnagyobb köze lenne az egészhez! A pároddal beszéld meg a párkapcsolati gondjaidat, meg az ott felmerülő kételyeket, ne a szüleiddel vagy a tapasztalatlan barátnőiddel!
"Azonban feltem a sajat, hosszutavu boldogsagom."
Te egy egoista nő is vagy egyben. Egy házasságban mind a két fél boldogsága a lényeg és mivel itt csak saját magadról beszélsz, a házasságnak itt nincs is értelme.
Ha úgy gondolod, hogy ő a nagybetűs Ő.. akkor miért vetődik fel benned ez a kétely?
Akkor mégis valami rendben és így pedig csak saját magadnak mondasz ellent!
ui... még sincs...
bocsi rosszul írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!