Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy csalódás után hogy tudnék újra megbízni a férfiakban?
Kérdező: én férfi vagyok, és engem egy nő bántott meg hasonlóan, váratlanul, és elég kegyetlenül 5 éves kapcsolat végén..
szóval ezek szerint nem a férfiak bántják meg a nőket, hanem az emberek néha olyat tesznek, ami a másiknak fáj. ettől még nem haragudhatunk az egész emberiségre.
Érdekes, hogy látni lehet sok sok normális kapcsolatot is.
De ha te így állsz hozzá mint az utolsó hozzászólásodban akkor b**aszhatod.
Azért mert megcsaltak? Ha általánosságban tetted volna fel a kérdést kiderült volna hogy nem egyoldalu a dolog. Férfiakat is csalnak meg!
Az élet egy tanulási folyamat! Megszületésünkkor nem váltottunk bérletet az örök boldogságra.
Irod nem bizol. Gondolj bele!
Megismerkedsz egy férfival. Aki ráadásul érzelmes, érzékeny. Megszeret. Pont olyannak szeret amilyen vagy. Testestül, lelkestül. Mivel vágysz a szeretetre. Talán feelelőtlenül kijelented szereted. Önmagát generálja a folyamat. Szerelmes szavak, mondatok! A pasi elkezd hinni a csodákban. Esetleg pár hónapja élt át egy csalodást.
Mondjuk ma délelőtt még szeretettel, szerelmesen beszéltek. Délután rád tör a pánik. Eltünsz. Mondjuk törölsz vibert, facebookot,stb. SMS-re nem válaszolsz. Mert attol félsz ami meg sem történt. Esélyt sem adtál! Ez nem önzés?
Mennyivel érzed magad erkölcsileg különbnek? Mi jogon kérsz itt számon ha te is megcsalsz valakit. Mert megcsalni nem csak mással lehet. Ha ez bekövetkezik jobb hogy ketten vagytok összetörve?
Nincs jogod a 2 éve történteken siránkozni!
Nyugodj meg! És ha lehiggadtál és volt ilyen férfi akit megbántottál. Meséld el neki. beszélj vele! Meg fog érteni!
nem, ezt valóban nem érdemli meg egy lány sem.
Igen, őszintén sajnálom, hogy vannak ilyen férfiak, akik kihasználják a nőket (egy szűz lánynál ez semmiképpen nem bocsánatos bűn, ott valami érzelmileg nagyon fontosat tud "ellopni").
Megértem, hogy félsz, hogy ismét így jársz, megértem, hogy nem bízol az férfiakban, tényleg, őszintén megértem...
De ezzel a bezárkózással igazából nem a világot, nem az univerzumot, nem az emberiséget, és még csak nem is azt a férfit bünteted, egyedül magadat.
Próbáld meg feldolgozni, vagy ha nem megy egyedül, akkor próbálj meg keresni egy szakembert. De egy fiatal lány egy bunkó miatt ne dobja el az élet egyik legjobb dolgát, hogy szeretik és ő is szerethessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!