Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagy el mindenki?

Figyelt kérdés

X hét vagy hónap után akikkel olyan jól elvoltam, egyszerűen nem válaszolnak az üzeneteimre, személyesen nem köszönnek az utcán, minden ok vagy előzmény nélkül. Egyik napról a másikra.

Este még minden ok, reggel meg már nem keresnek többé. Mármint, neten.

Mi lehet az ok?

22l

2015. máj. 24. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi alapján nem lehet megmondani... lehet, hogy kéretted magad és megunták, vagy túl unalmas vagy, esetleg egyszerűen csak éretlenek voltak és rájöttek, hogy nem akarnak kapcsolatot, vagy ráuntak, hogy mindig csak ők keresnek téged, vagy hogy csak szórakozásnak használod őket, közben meg másokkal is flörtölgetsz, millió és egy oka lehet a dolognak.
2015. máj. 24. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:

A net az ilyen....

Próbáld ki nem neten.

2015. máj. 24. 18:53
 3/5 Interferencia ***** válasza:
Neten mindenkivel ez van, ne aggódj. :D
2015. máj. 24. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én akkor szoktam ilyet csinálni amikor eleinte bejön a csaj aztán ahogy lecsenv a kezdeti izgalom, akkor már nem vonzódom annyira a csajhoz. Ez sajnos akkor van amikor a lány nem elég szép és erre kezdek rájönni, olyan lánnyal meg nem fogok próbálkozni, akihez nem akarok hozzányúlni. Ami szomorú, hogy ezek olyan lányok akikkel amúgy meg jól elvagyok. Sajnos ez egy ilyen dolog :/
2015. máj. 24. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:

a windows update miatt van, mikor frissül a tűzfal szabály, akkor néha kizáródik 1-2 ember, és észre sem veszik...

amúgy miért nem kérdezed meg őket, nekem kicsit nehéz elhinni, hogy tényleg járok valakivel (tehát fizikai valónkban is érintkezünk, kommunikálunk, majd egyik napról a másikra se szó se beszéd már átnéz rajtam az utcán).

2015. máj. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!