Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kövér nőnek sosem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér nőnek sosem lehet kapcsolata?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeseredtem 23 éves vagyok és még sosem volt barátom. De úgy látom nem is lesz.

A duci lányok tényleg nem kellenek senkinek? Vagy csak én tapasztalom így?

2015. máj. 23. 14:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
nézz már körül, rengeteg dagadt lánynak van barátja, nem is értem. persze nyilván nem egy brad pitt, de zsák a foltját, ahogy mondani szokták.
2015. máj. 23. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De lehet, ha normális, és ha nemcsak a tökéletes külsejű férfiak kellenek neki. Egyébként meg nem vagy kövér.
2015. máj. 23. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én látom, nem a kövérség a meghatározó ebben a kérdésben.

A koliban, ahol laktam, volt egy lány, pajzsmirigy alulműködés miatt alacsony és kövér. Akárhogy diétázik, rendszeresen fut, sportol, aktív életmódot él, nem fogy le sehogy, bármit csinál. De mindig eszméletlenül kedves, barátságos, mosolyog, ránézel az arcára, és csak úgy sugárzik. Senkit nem lep meg, hogy hamarosan férjhez megy a pasihoz, akivel évek óta boldog párkapcsolatban élnek együtt.

Mondjuk, ilyen kérdéseknél sosem értettem, ha nem valami betegség (mint a fent említett példában) miatt túlsúlyos valaki, és nem érzi jól magát ebben az állapotban, sőt, láthatóan az önbizalma, jókedve, párkapcsolata, semmi sincs olyan szinten, ami őt boldoggá tenné, akkor miért nem változtat? Nekem semmi bajom a telt emberekkel, én úgy érzem, nőként plusz 15 kilóval is nézhet ki valaki úgy, hogy hűha (lásd: 50-60-as évek divatja?). De ha nem érzed magad így jól, akkor kívülről bárki bármit gondolhat, nem ér semmit. Nem az számít, hogy kövér vagy-e, hanem hogy hogy érzed magad, milyen ember vagy, és milyen érzés melletted lenni. Ha sovány és csinos valaki, akkor is csak simán megdugni fogják, ha amúgy savanyú és unalmas társaság. De ha duci vagy, kedves, kellemes társaság, akkor szerintem te magad vagy a saját magad ellensége, és nem a környezeted miatt nem találsz párt.

2015. máj. 23. 15:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Ui.: Egyébként Kedves Kérdező, nem tudom, hogy te hol élsz, de éppen május elején derült ki, hogy Magyarország az egyik legegészségtelenebb ország Európában és elhízásban pedig Amerikát követjük.

[link]

Csak nézz körül és állításod máris megdőlt. De ha szomorú és búvalb..ott a kisugárzásod, akkor ne is csodálkozz, hogy nincsen pasid.

9-es komentelő voltam

2015. máj. 23. 15:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Hat, nem tudom, ez a "Magyarorszag elhizott nepesseg"... Angliaban elek es soha eletemben nem lattam ennyi kover embert (not/ferfit/gyereket/oreget), mint itt.
2015. máj. 23. 17:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, de ez statisztika...

A kövér nők kevesebb fiú közül válogathatnak akár milyen kedvesek is, mint a vékonyak/átlagosak.

2015. máj. 23. 18:16
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Miért van az, hogy állandóan csak a "s3ggnyalók" vannak felpontozva? Azok a válaszok csak tipikusan a felesleges reményt próbálják kelteni, nagyrészt hiába.

Az igazság az, hogy egy kövér nő nem igazán vonzó a férfiak számára pont ahogy fordítva sem.

Persze van esély, de töredéke mint egy átlagos testsúllyal rendelkezőnek.

A férfiak sem unalmukban járnak edzőterembe.

2015. máj. 24. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!