Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér nőnek sosem lehet kapcsolata?
Nagyon elkeseredtem 23 éves vagyok és még sosem volt barátom. De úgy látom nem is lesz.
A duci lányok tényleg nem kellenek senkinek? Vagy csak én tapasztalom így?
de, én is szoktam látni utcán, boltban duci lányokat a barátjukkal
és sokszor az a barát normál, átlagos testalkatú
meg itt is láttam már olyan válaszokat, hogy van akinek kifejezetten a teltebb nők jönnek be
de ha már túlsúlyos vagy, az egészséged érdekében jó lenne lefogyni
meg akkor is, ha emiatt nem tudod elfogadni magad
Őszintén?
Te is tudod jól h kevesebb ember számára vonzó egy dagi nő. Ennyi nem kell túlragozni.
1. Na akkor tisztázzunk valamit, és tegyünk rendbe bizonyos dolgokat a fejedben: A SZÉPSÉG RELATÍV, MINDENKINEK MÁS A SZÉP!
2. Ha elégedetlen vagy a külsőddel, akkor siránkozás helyett változtathatnál életmódot és lefogyhatnál!
3. Nagyon sok kövérkés nőnek van párja, csak ki kéne mozdulnod otthonról és körbe kéne nézned a világban!
4. Miért is vagy elkeseredve? Mert tenni kéne azért, hogy változtass magadon? De sajnáltatni magad azt könnyebb, ugye, mint tenni azért, hogy jól nézzél ki!
5. Nagyon sok kövérkés nő elfogadja magát, ráadásul boldog kisugárzása van és nem érdekli az alakja!
6. Az kövérség árthat az egészségednek, szóval változtass, de sürgősen!
7. 23 évesen nincs itt a világ vége, itt az ideje elkezdeni változni, élni az életet és boldognak lenni! :)
Kövér vagy duci nem mindegy.
Amit a nők duciznak azt a férfiak kövérezik.
Nyilván nincs annyi esélyed mint egy karcsú lánynak, de biztos van akinek bejössz főleg ha neked nincsenek akkora elvárásaid (kockás has, deltás, veszettül jóképű).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!