Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel sokat csalódtam, és már nem tudok szerelmes lenni, gazdag férfira vágyok. Miért van ez így?
Figyelt kérdés
Egy gazdagabb férfi tudná finanszírozni, amire vágyok. Továbbá nem kellene azon gondolkodnom hogy élek meg egyik napról a másikra. Egy ilyen pasi elvinne utazni sok helyre, és egy szép kertes házban élnénk. Eddig hiába voltam szerelmes tök átlagos fiúkba, akiknek az anyagi helyzete is átlagos volt, sz@rba se vettek. Akkor meg miért nézzem a szerelmet. A szerelemből nem lehet megélni.2015. máj. 22. 20:46
21/24 anonim válasza:
na és hány éves vagy mindehhez 18?? :)
22/24 anonim válasza:
20-as: erre van az "Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik" a kommentek alatt
23/24 anonim válasza:
22. Az nem csak e-mailben értesít? A megválaszoltjaidhoz nem teszi be!
24/24 Jozso89 válasza:
A gáz az, hogy tényleg minden nő ilyen, csak amelyik csúnya az nem. Ha szép de átlagos akkor is gazdag pasas kell mert neki az jár. Én most vagyok túl egy ilyen kapcsin és férfiként azt mondom gusztustalan világ ez, a kirakatélet megy semmi más. Barátnőm rettentően szép volt, állandóan harcolnom kellett érte, de teljesen mindegy a bicepsz amikor a pénztárca vastagabb viszik mint a pinty! Nem kinézet kell hanem lóvé. Ez számít, általánosítás ide vagy oda, ma már 100%ig biztos vagyok benne.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!