Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel sokat csalódtam, és már nem tudok szerelmes lenni, gazdag férfira vágyok. Miért van ez így?
És te mit tudsz adni egy gazdag pasinak?
Először is a gazdag pasik olyan helyeken fordulnak meg, ahol gazdag csajok vannak. Másrészt válogathatnak mind a gazdag és csinos mind a kevésbé gazdag és csinos csajok közül. Szóval, Te mivel fogsz kitűnni a tömegből, hogy téged finanszírozzon?
Miért nem mész prostinak?
Akkor is anyagi biztonságban leszel, sok pasit megismersz,kapcsolatokat építesz és ki tudja lehet pont egy ilyen közegben fogod megtalálni az igazit,ahogy én is.
Nagyok az igényeid? Nem tudnád az itthoni keresetedből ezt finanszírozni?
Menj ki külföldre dolgozni és pár év múlva gyere haza, vagy maradj kint!
Anyagi gondod biztos nem lesz akkor már!
Attól, hogy van pénze, mégis miért költené rád? Hülye lenne...
És mégis mivel vagy te jobb egy szintén gazdag lánynál, akinek van ideje és pénze kondiba járni, jó kajákat enni, a legcsinosabb ruhákban járni, adni magára, és neadjisten még egy hasznos egyetemet is elvégezni, könyveket vásárolni és a lelkét is csiszolni?
Miért választana inkább egy csóró, kiégett, megkeseredett, érzéketlen lányt?
Semmi esélyed.
Azt hiszed, hogy ez csak így megy? Hogy eldöntöd, hogy "na én gazdag pasit akarok" és máris ugranak utánad a milliárdos pasik?
Ki kell ábrándítsalak: akinek van pénze, hatalma is van, és ezt ki is használja... és szerinted nem fordult meg még rajtad kívül pár ezer másik csajnak, akiknek legalább az 50%-a jobban néz ki mint te ugyanez a fejében?
Gondolod ha az átlagos kinézetű pasiknak sem kellettél, majd pont egy gazdag milliárdosnak kellenél, aki bármilyen luvnyát megkap... álmodj királylány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!