Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejön ha egy pasit a szülei tartanak el?
Nem, sőt eléggé gáz! Bár attól függ hány éves, mert nyilván más ha a 20as éveit tapossa, vagy ha már 30on túl van!
20L
Nagyon. De főleg azt szeretem, ha én tarthatom el. Nem csak őt, de az egész pereputtyát is.
Há' normális vagy, Margit?
nem.
az én párom már a 19. szülinapja előtt elkezdett dolgozni. még otthon él, de mindent magának vesz, sőt ad is pénzt az anyukájának, kérés nélkül.
szóval hiába él otthon, nem gondolom, hogy a szülei tartják el.
azt a szomorú tényt kell közölnöm, hogy a lányok még akkor is ha nem a pénzre mennek, szeretik az olyan pasikat akik mellett biztonságban érezhetik magukat anyagilag is. ezt gondolom úgy, hogy sokan a 16-17 évesek közül is nem véletlenül keresik az idősebb pasik társaságát. több lány vallomása alapján is tudom, hogy szeretik a nők/lányok, hogyha a barátjuk nem a szülei pénzéből hívja meg őket egy fagyira.. stb
meg nekem pl lesülne az arcomról a bőr, hogyha a fogamzásgátlónkat is a párom anyukája fizetné.. jó hogy közvetetten, mert előbb odaadná a páromnak a pénzt..
de érted.
ha még tegyük fel tanulsz akkor azt mondom jó, de ha már végeztél és otthon tespedsz akkor az nem annyira vonzó, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!