Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek arról, ha valaki véletlenül megnézi a ciciteket?
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 12:14
2/11 anonim válasza:
Hogy lehet véletlenül megnézni?
3/11 anonim válasza:
Véletlenek nincsenek. Erősebb vagy kontrolláltabb ösztönök vannak, amik utalnak annak a "valakinek" a személyiségére.
4/11 anonim válasza:
én volt hogy kézen álltam és nem gondoltam előre arra hogy a nyaamba fog csúszni a pólóm az összes unokatesóm előtt..
arra gondoltam csak, hogy de égő és remélem nem látták...
5/11 anonim válasza:
habár nem cicis, de volt ollyan is hogy guggolásnál a nadrágom alig volt rajtam gyorsan felállva felhúztam, a szomszédsrác látta és irritált, undorodtam attól, hogy csorog rám a nyála
6/11 anonim válasza:
Engem nem zavar, amíg nem tapintatlanul bámul. A nők is megnézik a pasikat, csak nem vallják be. ;)
7/11 anonim válasza:
Szóval véletlenül belátni mondjuk ahogy behajolnak stb. Evvel szereznek a férfinemnek egy jó pár órás örömöt.
Nem nyálcsorgató de tényleg izgalmas tud lenni egy közterületen pl.
8/11 anonim válasza:
Én is szoktam véletlen nézelődni;) Nincs abban semmi rossz.
9/11 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy nem kéne nyilvánosan felülsemmiben mászkálni, akkor senki nem tudná véletlenül megnézni. Ha már ennyire zavar. Ha meg nem zavar, akkor nem tudom mire véljem a kérdést.
10/11 anonim válasza:
Nincs olyan hogy véletlen.
Szerintem meg marha nagy taplóság, és utálom (A barátom nézegesse nem vagyok kirakat hogy az utcán nézzenek stb helyeken...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!