Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen lányként túl nagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lányként túl nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés

Duci vagyok és elég félénk elsőre.

Olyan srácot keresek, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok, intelligens, tanult, felnőtt gondolkodású, figyelmes, tud szívből nevetni, megbízható, vannak céljai a jövőre nézve. A külseje szinte nem számít, csak annyi, hogy adjon magára.

Ilyen alkatú lányként túl sokat kívánok?

2015. máj. 19. 10:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vannak pasik akiknek a duci lányok jönnek be. Én tiniként duci voltam, sőt nem is volt önbizalmam és félénk voltam. De úgy voltam vele van egy két srác akiről tudom hogy tetszem nekik így ducin is. Elkezdtem velük többet foglalkozni, beszélgetni, és ha komoly kapcsolat nem is lett egyikből sem, arra rájöttem hogy szeresd önmagad! A kisugárzás nagyon fontos. Hiába fogysz le x kg-t ha nem érzed még mindig magad formában. Az én párom pl sosem szerette a vékony lányokat. Ő mindig az a fajta volt aki a testesebb csajokat kedvelte. Soha nem is engedte hogy fogyózzak. 11 éve vagyunk együtt, két gyerekünk is van, szóval jól megvagyunk, és mikor én közlöm durcásan hogy már megint eltunyultam és feljött 1-2 plusz kiló ő mindig csak nevet hogy hülye vagyok ha ezzel foglalkozom. Így vagyok szép ahogy vagyok. 160cm és 60kg, szóval azért nem kimondott duci vagyok, de akkor is tetszettem neki mikor 73kg voltam a fiam születése után. Szóval szerintem kezd kinyitni a szemed és figyeld hogy ki az akinek te bejössz, ne azt figyeld, hogy neked ki jön be és hogy annak vajon tetszel e, hanem vedd észre ha valakinek bejössz. Önmagadért kell hogy szerssenek nem azért mert lefogysz x kg-t. Mert az vissza is jöhet, a szerelem meg elmúlt mert már nem vagy vékony?? természetesen az egészséges életmód az fontos, de nem kell divatból fogyóznod! Érezd jól magad a bőrödben és észre fog téged venni az akinek szánt az ég!
2015. máj. 19. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!