Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan viszonylag fiatal nők akik már házasságra, és életre szólóan terveznek kapcsolatot?
21 éves vagyok és még nem volt barátom, mert túlságosan félénk vagyok. Tini koromban nem zavart volna, ha több kapcsolatom van, de mostanra már eljutottam oda, hogy a férfiakban potenciális férj és apajelöltet látok. Én szeretnék fiatalon házasodni és gyereket szülni. Nem azt mondom, hogy 1-2 éven belül, de azt el tudom képezni, hogy 25 éves koromra férjhez menjek és esetleg úton legyen a gyerek (ha egyszer összeszedem a bátorságom egy kapcsolathoz). Mindezek alatt nem azt értem, hogy egy kapcsolatban bizonyos idő után nyaggatom a férfi fejét, hogy én a felesége akarok lenni és gyereket akarok tőle, egyszerűen csak szeretném, ha a kapcsolatunk normálisan alakulna, szeretnék egy viszonylag hosszú kapcsolatot, aminek a következménye a házasság lehet és a családalapítás. Örülnék, ha elsőre találnék olyat, akivel mindezt megvalósíthatom. Ugyan olyan tini voltam, mint bármelyik másik, szerettem bulizni, eljárni itthonról, szerettem ellent mondani a szüleimnek, de a gondolkodásmódom mindig is érettebb volt bizonyos dolgokban. Engem a szüleim felkészítettek az életre, tudok mindent, amit tudnom kell, hogy ellássak egy háztartást.
Engem jobban vonz ennyi idősem egy családi élet építgetése, egy jó munkahely találása, és a szép dolgok megélése, mint a buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!