Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatják a férfiak, hogy nőknek nagyon könnyű a párkeresés?
rossz duma :) szerintem annak vannak csak igazán ;) :) megnyugodhatsz,én minden téren oda teszem magam,de aranyos ahogy foglalkoztat téged ez :)
te is csak azért vonod kétségbe,mert sértődős létedre nem tetszett az amúgy senkit nem bántó,tanulságos komentem,szégyelld el magad valahol máshol!
Mert egy férfi nem hosszú kapcsolatra gondol hanem olyanra hogy dugnak és nem kövér hanem átlagos/szép lányokra.
Csak ott a bibi hogy a legtöbb lány nem csak szexet akar aki így néz ki.
vastagbőr a neved lányom,vagy fiam.Na rólad ennyi.
a másik ami undorító : itt úgy állítják be a nők megdugását,mintha az valami bűntett lenne,hogy jajj szegény nőt csak megdugni akarják vagy csak megdugják :,(
valóban szörnyű istencsapás a nőnek,ha egy jó pasi kezelgetni egyszer kétszer....nevetséges :D ugyanúgy nyertese a dolognak!!
ma 15:39 zseniális tanácsát ajánlom minden így gondolkodó ffi figyelmébe..
kíváncsi vagyok hogy hanyadik "kukis kép" után látják be hogy nem olyan egyszerű értelmes pasit találni
ez hülyeség, hogy "lehet hogy sokan bepróbálkoznak egy nőnél blabla, de mindenki csak szexet akar és semmi komolyat blabla.." mégpedig azért, mert mondjuk abból a 100-ból JÓ ESÉLLYEL találhat olyat, akivel több is lehet szexnél akár komoly kapcsolat is
Férfiaknál a bepróbálkozók száma a fenti kb 1/100-a, amiből valljuk be jóval kisebb eséllyel lesz kapcsolat
Nagy számok törvénye is a nők pártját képviseli
Aki meg komoly párkapcsolatot szeretne a nőktől,alapból el van küldve melegebb éghajlatokra,mert nem elég helyesnek született...
Tehát semmi sem jó a nőknek magyarul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!