Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szűritek le társkeresésnél? Az adott jelölt potenciális társ vagy csak egy újabb akit le kell koptatni.
Írjátok meg a választ, kort és nemet sem felejtsetek el írni.
Arra lennék kíváncsi, hogy egy adott illetőt mi után tudtok elképzelni társatoknak.
A módszert, amivel a külsőt és a belsőt is letudjátok szűrni és esélyt engedtek neki, hogy bizonyítson.
Fontos, hogy külső és belső is tesztelve legyen, de arra lennék kíváncsi, hogy hogyan teszitek ezt meg EGYSZERRE.
Nem mindig olyanba szeretünk bele, aki tetszik. És nem mindig annak van értékes személyisége aki kívülről szép.
Én így ismertem meg a páromat 1 éve.
Azonnal ki lett zárva az, aki egy levelet se tud normálisan megfogalmazni, pl "zsia, imdetunk.?"
Jó, ezekre válaszoltam hasonló stílusban, pl: "pesze cak hozm a hejesirásí szotart.?! Naun cukker vgy!" Sose válaszoltak vissza :D
A szexet felajánló, kereső, pénzért-mit vállalsz típusúakat szépen átirányítottam az utcasarokra, hogy ott érdeklődjenek a tarifa után.
Meg nekem unszimpatikus volt az is, aki nem tudta elolvasni az adatlapomat (melyik megyéből, korosztályból keresek, ne dohányozzon, ugyanazt megkérdezte szó szerint, ami le volt írva stb).
Nekem 1 fotóm volt kint, akikkel ismerkedtem azoknak szinte sose volt, így azzal nem tudtam mit kezdeni. Akik mégis felraktak egy távoli pontok voltak a tájban, szintén nem sokra mentem vele.
Mikor jóban lettünk, akkor kértem csak fotót.
21/L
Nekem internetes ismerkedésre nincsenek kiforrott módszereim. Személyes ismerkedésnél a pontok, amik nélkül nem lesz "potenciális társ" valaki:
- Mivel nem netes ismerkedésről van szó, a külsőt rögtön megfigyelem. Nagy elvárásaim nincsenek, de fontos, hogy elérje az én magasságom-2cm-t, és ne legyen kórosan elhízott. Nem tartom ezeket az embereket kevésbé értékesnek, de társkeresésnél kell testi vonzalom, amit ezek kizárnak.
- Sokszor "szemelek ki" valakit az alapján, hogy hogyan beszélget a barátaival és idegenekkel. Az arrogancia és buta/bunkó beszédstílus azonnal off.
- Ha valaki nem veszi a poénjaimat és nem érti a szarkazmust, az is ki van zárva. Akkor nem lesz köztünk kellemes a beszélgetés.
- Az ismeretség korai szakaszában fel szoktam hozni egy kicsit bonyolultabb morális kérdést (azért nem mondjuk az abortuszról) - a válasz nagyon sokat megmutat: tájékozottság, társadalmi érzékenység, tudatosság. Az nem kell, hogy egyetértsünk, de legyen megalapozott véleménye.
- Legyen olyan dolog, amiben jobb, mint én, különben nem tudok felnézni rá, és ez nekem fontos. Az élet elég sok területén kell önálló döntéseket hoznom, ha a jelölt nem képes eldönteni a dolgokat, és mindig az van, amit én szeretnék, akkor maradhatok akár egyedül is. Nincs szükségem egyoldalú kapcsolatra, ahol mindig én nyújtok támogatást.
+ Az első csók: ha rosszul csókol, akkor rögtön el tud menni a kedvem az egésztől. Nem fair, de így van. Ha pedig jól, akkor ha azt nem is tudhatom, hogy hosszú távra tervezhetek-e vele, de rövid távra biztosan. :D
Nem tudom, neked ezek mennyire minősülnek tesztnek, de nem szoktam ennél tudatosabban vizsgáztatni az embereket.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!