Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy érjem el, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy a férfiak észrevegyenek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok csinos, az alakom sem olyan, mint ami a legtöbb embernek tetszik. Soha senki nem hívott el még sehova és nem is érdeklődött irántam különösebben. Nem tudom, mit tehetnék, próbálom magamból kihozni a legtöbbet, de semmi változást nem tapasztaltam.

Vagy egy barátnőm, aki nagyon csinos és mindig mondogatja, hogy "jajj, már megint rám írt valami srác, de annyira nem néz ki jól", meg mikor együtt megyünk valahova, akkor is volt olyan többször, hogy előttem leszólították. Engem meg soha. Nem vagyok rá irigy (na jó, de, az vagyok, de szerintem ez normális), de rettentő rosszul esik, hogy én tényleg igyekszem, kedves vagyok, figyelmes (persze nem vagyok olyan gyönyörű sajnos és elég visszahúzódó természetem van elsőre), de sosem érdekeltem senkit, ő meg folyamatosan vonzza a srácokat és olyanokat koptat le (nem is éppen kedvesen), akik egyébként tök aranyosak, meg rendesek, de neki nem jönnek be, mert nem úgy néznek ki, mint a szőke herceg.

Mit tehetnék, hogy végre én is érdekeljek valakit és ne csak azt nézzem első sorból, hogy a barátnőimet már a huszadik fiú szólítja le? Annyira rossz érzés :(

2015. máj. 18. 13:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyél rá irigy, mert nem a lelke vonzza a srácokat, hanem csak a teste. Te sokkal nagyobb eséllyel találsz magadnak olyan társat, aki önmagadért, a lelkedért szeret, nem pedig a testi adottságaid miatt. Szóval ne irigykedj rá, mert látszólag népszerű, de ez csak a felszín. Neki rosszabb, mint neked. Bár kétlem, hogy olyan rossz legyen a helyzet, mint amilyennek beállítod, viszont a szerelem nem nézi se a centiket, se a kilókat. Szerintem ismerkedj neten. Itt ha valaki nagyon megkedvel a bensőd miatt, utána már nem fogja érdekelni, hogy milyen testi hibáid vannak.
2015. máj. 18. 14:13
 12/25 Interferencia ***** válasza:
Ismerkedj itt, komolyan. Persze sok a fogyatékos, de azért vannak rendes srácok is, akik pont ilyen lányt keresnek. Gyanús, hogy már kaptál is egy-két privátot.
2015. máj. 18. 14:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz bátran, egy-két elutasítás még nem a világ vége! Nálunk páromat (gyermekem apját) anno én hívtam el - és milyen jól tettem. Nálam az volt a gond, hogy a legtöbb pasi félt elhívni, mert eléggé rideg, távolságtartó vagyok az ismeretlenekkel, egy kezemen meg tudom számolni hányan szólítottak le, pedig csinos voltam vilag életemben. Bátorság, utasítottak el engem is, kit izgat!
2015. máj. 18. 14:23
 14/25 A kérdező kommentje:
11.: lehet, hogy a külseje fogja meg a srácokat, de így legalább van esélye arra, hogy valaki a jellemét is megszeresse. Nekem nincs, mert ismerkedésig el sem jutok.
2015. máj. 18. 14:24
 15/25 anonim ***** válasza:
De mit akarsz olyan srácoktól, akik olyan felszínesek, hogy esélyt sem adnak neked a külsőd miatt?
2015. máj. 18. 14:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Írj
2015. máj. 18. 14:26
 17/25 anonim ***** válasza:

Ismerkedjünk Kérdező.

21/F

2015. máj. 18. 14:26
 18/25 anonim ***** válasza:

önbizalom kérdése, ez biztos. van egy nagyon csúnya és tényleg kövér ismerősöm, akit elhagyott a férje, mert annyira elhízott, rondán öltözködik, stb.) két gyereke is lett a férfitól.

erre most látom, hogy bepasizott, és egy nagyon jóképű barátja lett.

hogy csinálta, nem tudom, de önbizalma az van.

2 gyerek+ ronda fej+ elhízott test+ rossz ízlés + önbizalom = jóképű férfi.

2015. máj. 18. 14:31
 19/25 A kérdező kommentje:
18.: nem önbizalom kérdése. A barátnőmet még azelőtt leszólítják, hogy bármit mondana, vagy tenne
2015. máj. 18. 14:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a barátnődet azért szólították le, úgy hogy nem csinált semmit, mert van kisugárzása? NEM akarlak ezzel elítélni, hogy neked nincs.
2015. máj. 18. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!