Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha alapvetően utálnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alapvetően utálnak az emberek akkor még is hogyan lehetne valakim?

Figyelt kérdés
A külsőmmel nincs szerintem különösebb gond, csinos vagyok. Gondolom annyira csúnya nem lehetek mert már voltak barátaim, még ha csak nagyon rövid ideig is. Egy éve már nincs is senkim, és ráadásul még érintetlen is vagyok. Szinte állandóan itthon vagyok, de amikor dolgozni jártam se volt barátom. Most majd írjátok hogy mozduljak ki itthonról, de még is kivel mozduljak ki ha nincs egy barátnőm sem? Már most is 24 évesen vénkisasszonynak érzem magam. Anyám is állandóan azt mondja hogy az vagyok, és azt mondja szégyelli hogy nincs senkim.
2015. máj. 18. 08:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
ennek az egésznek az is lehet oka, hogy mindenki a facebookon lóg, nem nyit a másik felé..stb. Én is úgy érzek, ahogy te. Én se bírom nagyon az embereket, én is csendes vagyok, nehezen megközelíthetőnek, furcsának tartanak,szeretek egyedül lenni. Falak vesznek körül, és ha valakivel ki szeretnék mozdulni,nem tudok,mert nincs kivel. Nyilván kicsi az esélye,hogy egy helyen lakjunk (pl. a legyen kivel kmozdulni dolog miatt),írj privit,ha gondolod. :) 26/N
2015. máj. 18. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!