Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alapvetően utálnak az emberek akkor még is hogyan lehetne valakim?
Figyelj, nekem volt ilyen típusú barátnőm mint te.
Tudod, mi volt legnehezebb vele? (nem együtt élni, mert kedves, figyelmes lány volt). Megismerkedni! Az irodaházban dolgozott egy másik cégnek, szerintem borzasztó csinos lány volt (de nem az a típus, akire a férfiak úgy gondolnak, hogy azonnal fel kell csípni, inkább kis szolid, csinos). Egyszerűen nem találtam a lehetőséget arra, hogy valahogy elkezdődjön az egész.
Ült az irodájában, a munkaidő végén hazarohant, ült otthon. Nekem kb abban a 20 percben volt esélyem, amíg ebédelt, vagy amikor éppen hazafelé tartott.
Ha egyszer véletlenül nem futok össze vele a metrón sosem jött volna össze...
Szerinted egy csendes lánynak az a baja, hogy mindenki utálja, vagy az, hogy egyszerűen nem találnak az emberek kapaszkodót azon a falon, amit felépítettél magad köré? Egy ilyen lányt hiába szeretnél elhívni randira, hiába ülnél le vele szívesen csak kötetlenül dumálni, ott ül mindig a kis hordozható erődjében, amit mindenhova magával visz, és esélytelen. Nem csak férfiaknak felcsípni, de nőknek is megismerkedni, dumálni vele.
Ezen gondolkozz el, az emberek nem biztos, hogy utálnak, viszont annyi energiája keveseknek van, hogy heteken át a falaiddal foglalkozzon, ha te nem nyílsz meg.
Egyébként kezdj el beszélgetni emberekkel, ha más nem először neten (majd most úgyis kapsz egy csomó privátot :P) legalább egy kicsit azt "gyakorolod", hogy hogyan kell megnyílni embereknek.
persze lehet, hogy égetni valóan rossz természeted van, de eddig inkább az jött le, hogy csak zárkózott vagy
Ha ez vigasztal, leírom a saját történetem:
24 éves vagyok és 21-22 éves koromig lehetőségem sem volt nagyon párt keresni sem, az életmódom miatt. Majd jött egy fordulópont az életemben, amikor is minden megváltozott. Kinyíltam, emberek közé mentem, szerelmes lettem, többször is, de csak csalódások sorozata ért. Még most sincs senkim és nagyon magányos vagyok. Már kezdem feladni teljesen...
Közben életem szerelme egy 14 évvel idősebb, családos asszony... akivel mégis hihetetlen közel kerültünk egymáshoz. (nem fizikailag)
Csak azért írtam le, hogy lásd: nem csak Te küzdesz ezzel. Vannak rajtunk kívül mások is még hasonló cipőben.
24/F
Mondok neked egy nagyon érdekes ötletet, a többi válaszolónak nem fog tetszeni, de hátha neked igen.
Otthon ülős csendes vagy, nincs kivel kimozdulnod, igaz?
Kezdj el online játékkal játszani, multiplayeressel. Ami tetszik. Lövöldözős játékokban tényleg kevés a lány, lehet párszor elküldenek a picsäba, ha megszólalsz, de hamar találni fogsz magad mellé olyanokat, akik szívesen játszanak veled. Ami talán jobb, az egy mmo rpg (world of warcraft, guild wars 2), ott amúgy sok a lány, de jó szokott lenni a közösség. Segítenek, vannak klánok, szocilisabbak az emberek, könnyebb elkerülni a hülye tizenéveseket. Ott biztos vagyok benne h létezik a 20as-30as korosztály, sokat játszottam ilyenekkel, nagyon jó a közösség, összetartó, motiváló. Sok a hasonló személyiségű ember, de szeretni szokták a lányokat, már csak azért is mert lányok. Sok lány/nő ismerősömnek segített hosszú távon az a fajta körberajongás amit ott kaptak. Nem szabad elszállni magadtól, nem erről van szó. De az h végre kapsz egy esélyt, h értékeljenek, szeressenek, végre egyszer az életben előnyből indulsz. Aztán ami még mostanában nagyon népszerű azok a MOBA játékok (LoL, Dota2), én ebben mozgok jelenleg, itt is viszonylag ritkák a lányok, de ebbe nehezebb belejönni kezdőként. LOL-ban inkább a fiatalabb korosztály van jelen, bár az könnyebb játék, de szerintem túl fiatalok hozzád. Dota2 meg túl nehéz játék kezdőként. Meg rettenetes a közösség. De ott is lehet normális embereket találni!! Csak nem szabad felvenni a fässágokat, mert itt nagyon sokat kap mindenki.
Igazából azt akartam mondani, hogyha semmi más nem jön be nálad, amit a többiek írtak, de van egy ki elcseszhető pénzed, akkor vedd meg a Guild Wars 2-t és kezdj el vele játszani. Ha nem akarsz rá pénzt áldozni akkor meg töltsd le a League of Legendset, az ingyenes, bár fentebb említettem a problémákat vele. Utóbbi elfut rosszabb gépeken is, a guild warshoz jobb kell, nézd meg előtte hogy a tiéd bírja-e. Menj fel fórumokra, fb csoportokba, kérj segítséget. Ugrani fognak, mert lány vagy és elvileg még csinos is. Kicsit élvezd ki, ha esetleg bele is jösz, lesz egy új hobbid, ha meg nem, akkor is volt egy jó hónapod, megismertél új embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!