Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jönnek oda hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek oda hozzám a férfiak ha tetszem nekik?

Figyelt kérdés
Persze hogy tetszem nekik csak feltételezés. De azért egy nő látja a férfi tekintetében hogy bejön neki. Arra gondolok hogy az utcán, metrón, boltban stb. szóval ilyen nyilvános helyeken gyakran van hogy megnéznek a pasik, figyelnek, rám mosolyognak meg ilyenek. Aztán nem történik semmi, nem jön oda SOHA egyik sem. oké, lehet van barátnőjük, de mindig mindegyiknek?? Pedig én meg szabad vagyok és ismerkednék szívesen. Én is vissza szoktam mosolyogni. Már egy jó ideje nincs párom, mert hiába járok el otthonról senki nem lép felém. Szórakozóhelyen odajönnek, de akkor meg csak szexet akarnak. Miért nem lehet utcán, vagy bárhol spontán ismerkedni?? Ja, én azért nem megyek oda mert azt azért nem merem:)

2015. máj. 16. 21:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát lehet hogy nem mindegyiknek tetszettem aki megnézett, de azért inkább erre van esély. Úgy vettem észre azért azzal a lánnyal nem keresi egy pasi se a szemkontaktust aki nem tetszik neki, vagy nem akar valamit tőle. Most a valami alatt nem feltétlen az ismerkedést értem hanem akár segítséget kérni, kérdezni. Néha én is megnézek alaposan olyan embert aki nem tetszik, csak valamiért feltűnik (különc vagy ilyesmi), de a tekintetét mindig kerülöm. Én most azokra az esetekre gondolok, mikor nem kerülik a tekintetem, vissza-vissza néznek rám, elmosolyodnak stb.

2015. máj. 16. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Utcán én sem szívesen ismerkedek, de ettől függetlenül, még megnéznem a másik embert, főleg akkor, ha a másik nemhez tartozik
2015. máj. 16. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:

És szépnek találom.

Nem mindig bátorság kérdése az egész, függhet attól is, hogy ki - milyen beállítottságú.

Interneten nekem viszont bevált a társkeresés, mivel akivel járok, vele sok a közös hobbim, a személyisége is vonzó és nincs túl nagy korkülönbség köztünk.

2015. máj. 16. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Dehát ennek ti vagytok az okai! Ha nem lenne olyan félelmetes dolog megközelíteni titeket, akkor biztosan sokan megtennék.
2015. máj. 17. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!