Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jönnek oda hozzám a férfiak ha tetszem nekik?
Hát lehet hogy nem mindegyiknek tetszettem aki megnézett, de azért inkább erre van esély. Úgy vettem észre azért azzal a lánnyal nem keresi egy pasi se a szemkontaktust aki nem tetszik neki, vagy nem akar valamit tőle. Most a valami alatt nem feltétlen az ismerkedést értem hanem akár segítséget kérni, kérdezni. Néha én is megnézek alaposan olyan embert aki nem tetszik, csak valamiért feltűnik (különc vagy ilyesmi), de a tekintetét mindig kerülöm. Én most azokra az esetekre gondolok, mikor nem kerülik a tekintetem, vissza-vissza néznek rám, elmosolyodnak stb.
És szépnek találom.
Nem mindig bátorság kérdése az egész, függhet attól is, hogy ki - milyen beállítottságú.
Interneten nekem viszont bevált a társkeresés, mivel akivel járok, vele sok a közös hobbim, a személyisége is vonzó és nincs túl nagy korkülönbség köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!