Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a baj, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, hogy már minden nőnemű lényre egy utolsó k**csögként tekintek?

Figyelt kérdés
biztos ronda vagyok és ezért ilyen parasztok vagy közömbösek velem
2015. máj. 16. 14:17
1 2
 11/15 anonim válasza:

Mi az a 21/F

Repülő ?

2015. máj. 16. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Nézd... éppen úgy, ahogy te nem állsz le egy olyan nővel, akit nem találsz valamilyen szempontból vonzónak, úgy ne várd el, hogy egy nő ezt megtegye. Lehet bármilyen megnyerő valaki belsőre, ha külsőre nem találom vonzónak, nem fog érdekelni, mert ha tetszik, ha nem, egy jól működő párkapcsolatban elengedhetetlen, hogy vonzódjunk fizikailag is a másikhoz.
2015. máj. 16. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kell mindenkit egy kalap alá venni, és nem muszáj olyan nők után futnod....találd meg a magad mellé való lányt, aki szerény, átlagos szépségű, de NE csak a külsőre menj, figyelj a belső szépségekre is.
2015. máj. 16. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:

tudod szerintem csak csinibabákkal kezdtél ki eddig. (mármint TÖBBSÉGBEN ők vannak úgy elszállva maguktól.)

és semmi jogod reklamálni a férfiak nagyja is így gondolkodik. :/

2015. aug. 18. 01:38
 15/15 Siiel válasza:
Veled van a baj, ugyan nem vagyok terapeuta, de hasonló problémám van a férfiakkal. Voltam kineziológusnál és azt mondta, hogy tudat alatt egy bizonyos típust vonzok be, és nekem kell változnom, feldolgoznom azokat a lelki sérüléseimet, amik a férfiakkal való kapcsolatomban meggátolnak ... fene se tudja :) Én azért reménykedem, hogy vannak normális emberek is, és megtalálom majd azt , aki képes szeretni engem.
2015. szept. 2. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!