Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért picsognak azon, hogy a nők átlátszó dumákkal/kitalált indokokkal rázzák le őket?
Nyilván azért csináljuk, mert nem akarunk titeket megbántani, így inkább bekamuzzuk, hogy "van barátom" vagy hogy "most lett vége egy kapcsolatomnak, nem akarok most ismerkedni"
Nektek jobban esne, ha azt mondanánk, hogy "bocsi, de nagyon rondának talállak" vagy, hogy "nagyon unalmas vagy,nem akarok tőled semmit?" Ez jobb lenne?
Nyilván, ha ismerős pasiról van szó, akkor meg kell mondani az igazat, nehogy azt higgye, hogy csak a mostani időszakban nincs esélye, de egy ismeretlennek, aki odajön miért kéne megmondani az igazat?
"Ezek azért esnek jobban mert legalább őszinte. ha gyenge kamukkal akartok lerázni az sértő és megalázó h még annyi tiszteletet sem érdemlek meg h az igazat kapjam"
Értem én, de akkor miért viselkedik mindenki úgy, mint valami idegbeteg, ha őszinte véleményt kap?
Én mikor megmondtam, hogy ne haragudj, nem illünk össze, nem tudunk együtt még beszélgetni sem, vagy: nem passzol a humorérzékünk, vagy: én el nem tudom képzelni az életet úgy, ahogy te élsz, mindenki (és itt nem egy-két emberről beszélek), vagy dührohamot kapott, vagy világraszóló sértődési jelenetet rendezett, vagy bosszúhadjáratot indított.
Ennyit erről, hogy az igazság megtisztelőbb. :/
Egyetlenegy emberben sem volt annyi, hogy legalább elfogadja.
Én elhiszem, hogy vannak néhányan, akik valóban értékelik az őszinteséget, de sajnos nagy többségben a "Mondj igazat, betörik a fejed" érvényesül.
Én nem csodálom, ha sokan már félnek a reakcióktól és próbálják kikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!