Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény vagyok, és most ezt mondta a fiú, ez valami átlátszó dolognak kellene lennie?
Figyelt kérdés
Tudja a srác, hogy hívő vagyok, és hiszek Istenben, és nem képes elengedni. Azt mondja, hogy nem érti, mi van vele, miért szeret ennyire, és bár ő másban hisz, mi van, ha Isten akarja, hogy együtt legyünk? Vagy van valami célja azzal, hogy őt ennyire mellettem akarja tartani?2015. máj. 7. 18:09
2/6 anonim válasza:
szerelemhez mi köze a hittnek? az csak úgy megtörténik
3/6 anonim válasza:
Szerintem semmi átlátszó nincs benne, csupán arra akar felvilágosítani, hogy szeret téged és nem szeretné ha a vallás miatt nem viszonoznád. Szóval szerintem ha nem ez az oka, akkor azt mondd el neki.
4/6 anonim válasza:
Üzenem neki, hogy Istent ne keverje bele. :D
Ő pont leszarja, hogy ti együtt vagytok e vagy nem. :P
5/6 anonim válasza:
Ami nem létezik, az nem tud azzal foglalkozni, hogy együtt vagytok e.
6/6 anonim válasza:
Isten nem akarja, hogy együtt legyetek, ha ő nem hisz benne. ez egyértelmű nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!