Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép arccal és kedves belsővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép arccal és kedves belsővel meg lehet fogni egy nagyon jó pasit vagy kell a tökéletes test is?

Figyelt kérdés

2015. máj. 15. 18:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy sör is elég.
2015. máj. 15. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Te összejönnél egy nem vezérhím szupermacsó típusú sráccal, akit nem feltétlenül tudnál mutogatni az n+1-edik barátnőcskéidnek? Igen? Aha, persze, én is elhiszem.
2015. máj. 15. 19:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Ott a pont, kedves előző, ment a zöld!
2015. máj. 15. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:
De le lettem szavazva :D, pedig csak arra szerettem volna rávilágítani, h ha van ilyen gondolkodású lány akkor van ilyen gondolkodású fiú is! Ergo a válasz nem, nem kell tökéletes test is. 5ös voltam (asszem)
2015. máj. 15. 22:21
 15/17 PearlDiver ***** válasza:

Ki az a nagyon jó pasi? Jóképű testépítő, vagy egy rendes srác aki tiszteli a nőket?

Előbbit nem, utóbbit inkább van esélyed "megfogni.

2015. máj. 16. 10:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyi hogy legyen szép az arca és az alakja minimum átlagos legyen. Kövérektől és azoktól az anorexiásoktól akiknek ki van a bordája elhányom magam. Minimum 45 kilós legyen max 70.

16/f

2015. máj. 16. 17:16
 17/17 anonim válasza:

16-os és hány centi magas legyen? Mert nem mindegy a 45 kg.-hoz sem és a 70 kg.-hoz sem!!! 16 évesen ennyit gondolkodsz. :)

12.-es

"Te összejönnél egy nem vezérhím szupermacsó típusú sráccal, akit nem feltétlenül tudnál mutogatni az n+1-edik barátnőcskéidnek? Igen? Aha, persze, én is elhiszem."

Én simán...sztereotípiának, dumának gondoljátok. De van akinek nem a külső számít..

A belső értékek sokkal fontosabbak...és az ha kinézetre ápolt, nem kell adonisznak lennie!!! Megtalálom benne azt ami nekem szép.. :) ;) ( és nem a pénztárcájára gondolok!!!! Nem vagyok már 20-as,mert talán nekik az a legfontosabb.

KÉrdező..MEG LEHET..igen..!! Valakinek te vagy a szép, nem vagyunk egyformák... :)

2015. máj. 23. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!