Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép arccal és kedves belsővel meg lehet fogni egy nagyon jó pasit vagy kell a tökéletes test is?
Ki az a nagyon jó pasi? Jóképű testépítő, vagy egy rendes srác aki tiszteli a nőket?
Előbbit nem, utóbbit inkább van esélyed "megfogni.
Nekem csak annyi hogy legyen szép az arca és az alakja minimum átlagos legyen. Kövérektől és azoktól az anorexiásoktól akiknek ki van a bordája elhányom magam. Minimum 45 kilós legyen max 70.
16/f
16-os és hány centi magas legyen? Mert nem mindegy a 45 kg.-hoz sem és a 70 kg.-hoz sem!!! 16 évesen ennyit gondolkodsz. :)
12.-es
"Te összejönnél egy nem vezérhím szupermacsó típusú sráccal, akit nem feltétlenül tudnál mutogatni az n+1-edik barátnőcskéidnek? Igen? Aha, persze, én is elhiszem."
Én simán...sztereotípiának, dumának gondoljátok. De van akinek nem a külső számít..
A belső értékek sokkal fontosabbak...és az ha kinézetre ápolt, nem kell adonisznak lennie!!! Megtalálom benne azt ami nekem szép.. :) ;) ( és nem a pénztárcájára gondolok!!!! Nem vagyok már 20-as,mert talán nekik az a legfontosabb.
KÉrdező..MEG LEHET..igen..!! Valakinek te vagy a szép, nem vagyunk egyformák... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!