Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szerelem volt vagy csak ragaszkodás?
"nála laktam, ezért maradtam vele."
És akkor a nők a haszonélvező k-vák. aha.
Nem hiszem, hogy itt bárkinek is lenne erkölcsi joga ócsárolni téged. A barátnődnek van/volt, gondolom, tőle meg is kaptad a beosztásodat. Én csak a kérdés megválaszolására szorítkozom:
Nem, nem volt szerelem. Kényelem volt, és ebbe az ember hajlamos beletespedni. Ezért van az, hogy az emberek min. 95%-a nem a megfelelő partnerrel él együtt.
Kedves Miquel! Valóban, én meg különösen hajlamos vagyok ilyesmire, mert a stabilitás fontos számomra. Rettenetesen rossz tulajdonság, de legtöbben ilyenek vagyunk, ahogy te is írtad (95%). Túl sok volt a kompromisszum és kevés a közös téma.
Többieknek: sztem a kommenteimen látszik, hogy mennyire megbántam, amit tettem. Ettől persze még lehet szidalmazi, ha jól esik. Nameg próbálom csak a saját hibaimat ecsetelni, az övéit nem hozom fel, pedig minden okkal történik. Ezzel pedig megint nem magamat mentegetem, mert jóval hamarabb véget vethettem volna a dolgoknak, jóval kevesebb fájdalommal. Tény. Bánom. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!