Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a különbség a lángoló szerelem és a szeretetteljes ragaszkodás között?
Szerintem abban, hogy az első esetén folyton csak szexelnél a másikkal. Legalábbis magamon úgy tapasztaltam, mikor a barátommal összejöttünk. Teljesen belezúgtam és az elején csak szexet akartam. Később ez kezdett elmúlni és persze amellett, hogy most is sok a szex, szeretünk eljárkálni a nagyvilágba, közös programokat csinálni, egymás társaságában olvasni, csak úgy beszélgetni stb.
20/L
Kedves #2-es! Te tuti csaj vagy? A lángoló szerelemnek mi köze az őrült szexhez!
A lángoló ...
Mindent elsöprö, vak, a másik felemésztése. Rövid!
A ragaszkodás a függés, szeretet éhség, a másik birtoklása.
Kedves hármas? Igen, lány vagyok. Szerinted egy lány csak finomkodós lehet és sosem kívánhatja a szexet borzasztóan, vagy mi?
Kettes voltam.
Szerintem annyi, hogy ha egy ember iránt csak az egyiket érzed, akkor az nem az igazi az életedben. Túl kevés. Az igazán boldog kapcsolathoz szerintem mindkét érzés kell. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Volt aki iránt éreztem ragaszkodást, szeretetet, de nem volt az a lángoló szerelem, csak olyan langyos valami...viszonylag hamar vége is lett, de persze más dolgok miatt is, nem csak emiatt.
Amióta mindkét érzés megvan valaki más mellett, azóta vagyok igazán boldog férfi mellett.
Ha pedig valaki iránt csak lángolást érzünk, az kicsit felszínes szerintem, és nincs mélysége a kapcsolatnak ragaszkodás és szeretet nélkül. (De ezt az oldalt nem tapasztaltam meg) Csak így gondolom. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!