Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szégyellnivaló a 70A-s mellméretem, megműtessem? (azaz nagyon kicsi)
Most jó lenne ha nem csak az írna aki még egy darab húsra is rá indul , hanem aki komolyan veszi.
Szóval kis mellem van, ez mellett is ilyen Kate Moss féle és olyankor "szép" pici helyes meg minden, de az a baj vele, hogy nem mindig áll mindig olyan szépen és nem mindig hegyes, és amikor nem az, akkor meg a formája, tartása is meg ahogy kinéz, csúnyább és kissé távol ülő lesz. Titeket zavar ha kicsi és mégcsak nem is mindig áll tökéletesen!?
Mellesleg annak örülnék aki meg tudja mondani, hogyan lehetne mindig hegyes és olyan kicsi az udvara, és miért változik ennyire sűrűn.
Nagyon gondolkozom műtéten.
22L
6os vagyok: első szerelmem nekem is bevallotta, hogy a telt keblek híve, és akkor még valami 17 éves voltam, 70A-s mellméret bőven nagynak számított mellettem. Ő kezdeményezte az ismerkedést és a kapcsolatot magát. Elég sokáig együtt is voltunk, és hidd el, nem a mellem miatt lett vége a dolognak :D
Csak azért mondom, hogy lásd: bár a pasik szeretik a nagy melleket, azért a normálisabbja nem ez alapján szelektál, és veled együtt a melleidet is tudja szeretni- sőt, szereti is, ha te magabiztosan és vonzón állsz hozzá/hozzájuk :)
Szerintem eltúlzod a kérdést!
Aki szeretni fog nem "csak" azért fog szeretni, mert mindig peckesen áll az egyébként hatalmas cicid, ami előbb utóbb még gondot is okoz!
Tetszik nekem is a szőke nő hatalmas cicikkel! Mégsem volt még egy barátnőmnek sem hatalmas cicije!
A pasi bejön neked, és ha Te nem neki?
Csináltatsz neki egy nagy cicit?
Majd ő csináltat neked ha még mindig olyat szeretne!
Gyerekszoptatás előtt meg sem engedném a páromnak hogy hagyjon hozzányúlni!
22 éves vagy! A cici ilyenkor a legszebb!
El ne cseszd!
Mindenképpen meg fogom műttetni, csak nem akartam le írni az elején, mert akkor mindenki az ellen írt volna.
Sajnos tényleg a pasik 90%-ának a nagy vagy tökéletes formájú mell tetszik.
Tévedsz, az közel sem 90%, ezt csak a médiákban állítják.
A férfiak nagy többsége viszont inkább szeretne egy kisebb mellü nöt, mint egy mümellüt - legalább is azok, akiknek a nö nem egy dekorációs tárgyként kell, hanem érzelmi kapcsolatot is akar.
Az unokahugomnak az A-s melltartó is nagy, ennek ellenére 10 évig volt tartós kapcsolata, lett két gyereke. Ezután vált el a férjétöl (NEM a férj töle!), majd egy év múlva új kapcsolata lett, ami a mai napig is tart (kb 6 éve).
Aki szeret, annak "mindegy" a melled, úgy szeret, ahoyg vagy. Akinek meg csak egy rendelkezésre álló test kell, azzal nem érdemes kezdeni.
Ez csúsztatás, hogy a férfiak 90%-ának a nagy mell tetszik. A valóságban a férfiak 90%-ánál ez a sorrend:
1. nagy, igazi mell
2. kicsi, igazi mell
3. nagy szilikonlufik
Tehát nem érdemes megműttetned.
Szia!
Nem írtad le, hány cm magas vagy, és hány kiló, mit sportolsz, rendszeresen vagy akár versenyszerűen.
Abból kiindulva, hogy én legalább 14 éve festem a hajam, és nem nagyon bírok vele leállni, óvnálak attól, hogy valami maradandóan művit tegyél magaddal. A kemikáliák, külső beavatkozások valahol természetellenesek.
Egyébként, ha kb. 45 kiló vagy és 175 cm, akkor elmehetsz modellnek is, ott meg sajnos hamar kiderül, milyen törvények uralkodnak.
Én, mezei földi halandóként nem műttetném meg. Rendkívül szexy tud lenni ez a méret, mondom én nőként. Eszem ágában sem lenne, bár egy időben én is gondolkodtam (85C).
Ne menjen el az eszed, mindig a kisebb a legesztétikusabb. Bár természetesen ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!