Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag elég a férfiaknak, ha egy nő viszonylag csinos és nem csúnya, akkor mondjuk nálam miért nem próbálkozik senki?
Nőiesen öltözködöm, mások szerint az arcom se csúnya. Mellé még tudok főzni is, sportolok, mások elmondása szerint kedves, okos és vicces vagyok. Kb. másfél éve volt utoljára egyáltalán randizni, ráadásul olyannal, aki még csak nem is igazán tetszett, de adtam neki egy esélyt, pláne, hogy úgysem kezdeményezett senki már nagyon hosszú ideje, ahogy azóta se nagyon kezdeményez nálam senki. Pedig a férfiak állítása alapján, bőven elégnek kellene lennem, de nyilván nem vagyok az, mert nem próbálkozik senki. Akkor most hogy van ez?
Nem szeretnék privát üzeneteket kapni, hanem inkább a kérdésemre valami választ.
Nagyon ismerős az írásod, egy lányismerősöm tegnap pont erről panaszkodott. Hova valósi vagy?
Amúgy szerintem légy egy kicsit nyitottabb, ne legyenek túl magasak az igényeid! Te is kezdeményezhetsz!
Hasonló a problémám nekem is, annyival kiegeszitve, hogy legtobbszor olyanok probálkoznak nálam, akik nekem nem tetszennek. Nem egy adoniszt keresek, de kell a szikra, azt pedig nem tudom befolyásolni...
Az elvárásaimbol nem fogok leadni, mert nem a lehetetlent várom el, de ha jobb esetben évtizedeket fogok élni valakivel, akkor az igenis legyen számomra tokéletes. És én is neki. :D
túl zárkózott vagy
nem ért valami trauma?
iskolai gondok, családi gondok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!