Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha állítólag elég a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag elég a férfiaknak, ha egy nő viszonylag csinos és nem csúnya, akkor mondjuk nálam miért nem próbálkozik senki?

Figyelt kérdés

Nőiesen öltözködöm, mások szerint az arcom se csúnya. Mellé még tudok főzni is, sportolok, mások elmondása szerint kedves, okos és vicces vagyok. Kb. másfél éve volt utoljára egyáltalán randizni, ráadásul olyannal, aki még csak nem is igazán tetszett, de adtam neki egy esélyt, pláne, hogy úgysem kezdeményezett senki már nagyon hosszú ideje, ahogy azóta se nagyon kezdeményez nálam senki. Pedig a férfiak állítása alapján, bőven elégnek kellene lennem, de nyilván nem vagyok az, mert nem próbálkozik senki. Akkor most hogy van ez?

Nem szeretnék privát üzeneteket kapni, hanem inkább a kérdésemre valami választ.

2015. máj. 14. 13:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon ismerős az írásod, egy lányismerősöm tegnap pont erről panaszkodott. Hova valósi vagy?

Amúgy szerintem légy egy kicsit nyitottabb, ne legyenek túl magasak az igényeid! Te is kezdeményezhetsz!

2015. máj. 14. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Most azt várod, hogy leszólítsanak a villamoson? Teszel egyáltalán érte, hogy pasit találj magadnak? Eljársz szórakozóhelyre, vagy hasonló helyekre? Csak úgy senki nem szólítja le a másikat, pláne, hogy azt se tudja van e valakije vagy nincs.
2015. máj. 14. 15:08
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Részben azért, mert itt nem lennél hajlandó válaszolni nekem, ha írnék neked.
2015. máj. 14. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Kit érdekel ha szép a csaj, de belül tök üres? Az a gond, hogy a nők kb. 90%-a ilyen. Van olyan aki szép és okos, de valamiért arra asszociál sok férfi, hogy a túl jó nők, pénzéhes ribik.
2015. máj. 14. 15:51
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Ezt a kérdést csakis te válaszolhatod meg. Menj önismeretbe, hogy megtaláld az okokat. Valami gond biztosan van, ha ennek csak a fele igaz, amit leírtál és nem találsz pasit. Emellett járj el szórakozóhelyekre, közösségekbe, a négy fal közt nem is találsz.
2015. máj. 14. 16:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Hasonló a problémám nekem is, annyival kiegeszitve, hogy legtobbszor olyanok probálkoznak nálam, akik nekem nem tetszennek. Nem egy adoniszt keresek, de kell a szikra, azt pedig nem tudom befolyásolni...

Az elvárásaimbol nem fogok leadni, mert nem a lehetetlent várom el, de ha jobb esetben évtizedeket fogok élni valakivel, akkor az igenis legyen számomra tokéletes. És én is neki. :D

2015. máj. 14. 22:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy akik oda mernek jönni, azok inkább az olyanok akik nagymenőnek tartják magukat, és azok sem mindig a legszebb szöveggel jönnek. A normálisnak tűnő srácok engem is csak nézegetni szoktak, de nem jönnek oda, én meg ha nincs mersze, már nem is viszonozom a pillantását.
2015. máj. 14. 22:02
 18/18 anonim ***** válasza:

túl zárkózott vagy

nem ért valami trauma?

iskolai gondok, családi gondok?

2015. máj. 15. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!