Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalt ajánljátok társkeresésre? Randivonalat vagy a Csajok és Pasikat?
Esetleg valami mást? Mondjatok pro és kontra érveket is. Köszönöm!
25/F
Hát, a CSP az teljes átverés!
Olyan képek is fent vannak tucatjával, vagyis legalább 60 jó pasiról van fent kép, akik évek óta törölték maguakt, vagy inaktívak!!
Előfizetsz és kb 15 db szabolcsi romából lehet válogatni!
Amúgy erőteljesen sexpartner kereső és semmi más.
Randivonal: Évek óta ugyanazok az arcok.
Több ismerősöm is volt fent, együtt nézegettükaz adatlapokat, és több agresszív, fenyegezőző levelet is kapott...
Férfiismerősöm meg főleg olyan 22 éves lányoktól kapott levelet, akik gáláns, nagyvonalú férfiakat keresnek, vagy csak passzióból vannak fent mert éjjelente inkább a menő VIP szórakozó helyeken vadásszák a Lamborghinis faxikat. És ezek a lányok többnyire komoly egyetemeken hallagók.
Pénz és időpocsékolás akár lány akár fiú vagy.
Én normális, magas, jóképű 22 éves srácként voltam fent férfiként a csajosespasikon, de töröltem magam, mert fél éven belül találtam ott egy nagyon rendes, jó, szép barátnőt.
Magamból kiindulva szerintem normális férfiak is vannak ott.
A, sokat kell őket keresni
B, lehet hogy a kezdő szövegük nem a legjobb, olyankor egy kicsit még meg kell nézni milyenek is igazából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!