Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyengéim a molett lányok! Hol tudnék ismerkedni velük?
Figyelt kérdés
30 éves, normális pasi vagyok, budapesti.. neten keresztül gondoltam, élőben nem biztos, hogy jó néven venné a lány, ha leszólítanám.2014. márc. 29. 21:16
31/40 anonim válasza:
Én husisabb vagyok, de nem kövér. Állítólag szép az arcom. :) És nem eszem húst, úgyhogy a kannibalizmus is távol áll tőlem. :D Neten már nem merek ismerkedni, annyi defektes emberhez volt már szerencsém. 23/L
33/40 anonim válasza:
pedig ehetnél jó sok húst,tojást zöldséget a sok szénhidrát helyett és akkor nem lennél kövér.
34/40 anonim válasza:
Csak húst nem eszem, de nem ezen van a hangsúly. :D Jól érzem magam így, ennyi felesleg kell, laposabban nem érezném magam nőnek. :) Sokaknak tetszik, hogy van mit fogni. :) Hajlamos vagyok a hízásra, ez genetika. :) De nem is szeretnék, nem is tudnék csontkollekció lenni. :D
35/40 anonim válasza:
értem,csak ha izomzatból állna a dolog,akkor máris nem lenne lapos mivel a formákat elsősorban az izomzatnak kellene adnia és sokkal jobb fogni a valódi formás gluteus maximust,mint a zsírt.
hajlamos vagy a hízásra-legfeljebb az inzulin rezisztenciára,ez nőknél 25 fölött szinte már alap mo-n,főleg ha gyakorlatilag ch alapú a táplálkozás.
ezért érdemes e kor körül már csökkenteni a szénhidrátot a tejszármazékokat az étrendben és az állati fehérjére,zsírra,zöldségekre alapozni.
nemcsak a kinézet miatt,hanem elsősorban az egészség miatt.
36/40 anonim válasza:
"Gyengéim a molett lányok! Hol tudnék ismerkedni velük?"
mcdonald's,burger king,kfc,olcsó kajáldák.
37/40 anonim válasza:
Konditeremben, futópályán, hosszútávú túrákon nem sok esélyed van, ehhez hasonló helyeken kívül nem lehet gond, nagyon sok elhízott ember van.
39/40 anonim válasza:
Ti amúgy jártok Mekibe? Mert tele van normál emberekkel, főleg családokkal. Dagit alig látni ott.
40/40 anonim válasza:
Érdekes a kérdező feltételezése. Mivel a karcsú lányok lekoccolták ("nagyképűek voltak" vagy csak nem jött be nekik) feltételezi, hogy a molett lányok biztos kedvesebbek (vagy legalábbis kétségbe vannak esve, kiéhezettek, és randiznának vele). Nos, annyit már megtanultam, hogy a külső és jellem között nem lehet ilyen primitív párhuzamokat vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!