Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyengéim a molett lányok! Hol tudnék ismerkedni velük?
társkaresőkön vannak dagi nők,könnyenlehet birni azokkal,nem nagyon ugranak rájuk..
pl badoo
lehetőleg olyan helyen, ahová feketék is járnak, mert köztudott, hogy nekik a ducibb lányok jönek be. És a duci lányok szeretik a társaságukat..
A neten a love.hu-t ajánlom, illetve egyéb társkereső oldalt, ahol egyből láthatod a profilképen, mi a helyzet. Ha a lány csak arcképet tesz fel magáról, és alulról fényképezte magát, akkor az arra utal, hogy molett.
Ha társkeresőn nincs profilkép és/vagy nincs kitöltve a súly, akkor szintén molett. :)
Egyébként szerencsés vagy, mert a dagi nők tényleg nem jönnek be a férfiak 90%-nak, így alig van konkurencia.
Köszönöm az eddigi segítő hozzászólásokat!:)
Igazából eddig azt vettem észre, hogy a vékony lányok többsége nagyképű (tisztelet a kivételnek!), sosem ismerkednének hozzám hasonló nagydarab (nem kövér!) pasival..
A fenti kommentek jókat írnak. Szerencsés vagy ha valóban az ilyenek tetszenek. Én képtelen vagyok rávenni magam egyre is, pedig az ideálom inkább combosabb, seggesebb lány, de a dagadtakra sajnos rá se bírok nézni :(
Pedig sokkal jobb fejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!