Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megtaláltam az igazit, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam az igazit, de nem tudok neki írni egy társkereső oldalon! Mit csináljak? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sokáig kerestem mire megtaláltam Őt, az igazit. 100%-ban egyezik az elképzeléseimmel. Külsőleg, és személyiségileg is teljesen olyan akit valójában keresek. És leírása szerint pont olyan vagyok, akit Ő keres. Egymást keress(t)ük.

Csak az a nagy probléma, hogy nem tudok neki írni, mert nem vagyok előfizető. Most akkor hogyan kerüljek vele kapcsolatba? Hogyan jelezzem neki hogy vagyok? Hogyan kerüljek vele üzenetváltásba?

Nem szeretném elhalasztani az alkalmat, most hogy megtaláltam az aki keresek, azt aki pont olyan fiút kerse amilyen én vagyok.

Hogy tudnám felvenni vele a kapcsolatot?

2014. febr. 2. 22:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én pl a randihely.hu nevű oldalon voltam. ott ismertem meg a férjemet.

üzenetküldés, adatlapok képek nézése, regisztráció, minden ingyenes.

2014. febr. 3. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!