Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen nehéz lenne megtalálni az igazit, vagy a hiba bennem keresendő? D:
A probléma az, hogy olyan fiúk/férfiak akarnak velem ismerkedni, akik nem tetszenek nekem. Akik meg tetszenének, azok meg sosem kezdeményeznek és/vagy az ország másik végében laknak.
A nekem nem tetsző alakok alatt értem:
-rövid hajú rockerek: holott én hosszú hajú pasira vágyom. Nem muszáj rockernek/metalosnak/gothnak lennie, de tény, hogy ezekben a szubkultúrákban lehet leginkább rájuk lelni. A gond csak az, hogy tapasztalatom alapján ők meg nem engem keresnek. Pedig szeretem a keményebb zenéket (főleg a rockot, de a metalt sem vetem meg), csak ez éppen nem ütközik ki az öltözködésemen.
-törpék: százhetvenegynéhány, illetve az alatti magasságúak, gyönyörűek lennénk együtt az én 170 centis magasságommal és akkor még cipő sincs rajtam, se magassarkú, se semmilyen. Tudom, nem tehetnek róla, de miért nem keresnek alacsonyabb lányt magukhoz? Mert ha egy alacsony pasi közeledni kíván felém, abból azt szűröm le, hogy már nagyon kanos és napjában még min. 10-20 lányt/nőt szólít le ismerkedési szándékával. Ergo tökmindegy neki, csak lyuk legyen. Ez a hozzáállás meg végtelenül taszít.
Aki meg tetszene és valamilyen csoda folytán esetleg még össze is kerülünk, arról vagy az derül ki, hogy bunkó vagy pedig, hogy ledér nőcsábász. :(
Arról nem is beszélve, hogy intelligens, udvarias és(!) művelt fiút/férfit átkozottul nehéz kifogni. De komolyan, eddigi tapasztalataim alapján a helyesírás, mint olyan, manapság luxus, főleg a pasiknál. Egyszerűen nem tudnak helyesen írni. Az érettségi hogy nem szűri ki az ilyeneket? Nem mondom, időnként jómagam is tévesztek, de én az olyanokat, akik példának okáért a kisebb szót kettő s-sel és egy b-vel írják, buktatnám, mint a huzat. Számomra igenis fontos tényező a tudás, jó lenne, ha nem csak szó szerint, de átvitt értelemben is fel tudnék nézni a jövendőbelimre és (szinte) bármiről el tudjak vele beszélgetni, tudjon nekem újat mondani.
Most az én elvárásaim a magasak, vagy tényleg nehéz megtalálni az igazit? :( Voltam már discoban, (gólya)táborban, különféle, kisebb-nagyobb szubkultúrás összejöveteleken, rendszeresen járok könyvtárba, több társkeresőt is kipróbáltam, de egyszerűen semmi. Nem találok olyan illetőt, aki megfogna. Voltam már szerelmes, szó se róla, de teszem azt, nyolc srácból jó ha egy(!) megfog, illetve tetszik külsőre-belsőre egyaránt.
És mielőtt még: adtam már esélyt olyan illetőknek is, akik nem voltak kifejezetten az eseteim, de semmit sem éreztem irántuk személyes találkozásnál... Több jelölt is akadna, de ők meg engem abszolút hidegen hagynak.
Nem ismerkedni akarok (illetve igen, csak nem itt a gyakorin), csak egy kérdés: Léteznek művelt, udvarias, magas (180+), hosszú hajú(ez mondjuk megnyerő arc, modor, illetve összhang megléte esetén nem olyan fontos) és finom arcvonásokkal rendelkező fiatal (19-25), szingli férfiak Budapest-Szeged vonalon? D: És ha igen, hol és merre keressem őket?
én megnöveszteném a hajam a kedvedért xD lehet...
am nem ott lakom. De ez egy jó tipp, kérdezd meg a srácokat megnövesztené-e érted a haját? xd
Nem fake és nem tartom magam felszínesnek, csak belefáradtam már abba, hogy olyanoknak jópofizzak, akik nem tetszenek, míg akik nekem bejönnének, rám se hederítenek. Elegem van abból, hogy kiírom/elmondom az ideálomat, erre finoman szólva ignorálják és ugyanúgy hajtanak rám. Persze magyarázhatok én nektek férfiaknak, de miért is tenném, úgysem értenétek meg. Bár ez nem (feltétlenül) a ti hibátok, egyszerűen belétek van kódolva, hogy "trófeaként" begyűjtsetek minél többet az ellenkező nemből, akár válogatás és/vagy különösebb igények nélkül és természetesen mindig benne vagytok egy egyéjszakás kapcsolatban (tisztelet a kivételnek). Na vajon miért? Aztán meg rácsodálkoztok, ha a lányok/nők zömének veletek ellentétben vannak igényeik és elvárásaik és NEM egyéjszakás hepajkodásokat keresnek, hanem normális kapcsolatot. És nem vagyok hajlandó minden jöttmentnek odaadni magam, ha nem érzek iránta vonzalmat. Hol itt a probléma?
Megkérni, hogy növessze meg? :D Ajj, sok idő az, nem fogok én éveket várni, hogy elérje a kívánt hosszúságot. Nálam a minimum a vállig érő. Egy-két kivétel volt (na jó, asszem három), amikor rövid hajú illető is tetszett, talán a kisugárzása meg az összkép miatt.
Viszont, ha már ennyitől kiakadt itt a többség, akkor adom még alátok a lovat, ha már lúd, legyen kövér. :D
A hosszú hajú illetőkből sem jön ám be mindegyik. A szakállért mondjuk személy szerint nem rajongok (egy kicsi még jöhet az állhegyre, az még jól is állhat valakinek, de dús arcszőrzet már inkább taszít, mintsem vonz) és az is fontos ugyebár, hogy arcra tetsszen, s ilyenekbe még ritkábban botlok bele. Mert a kettő ugyebár nem jár karöltve. Aztán ehhez társul még a személyiség. Fontos, hogy ő el tudjon fogadni engem, illetve én is őt.
Jártam már olyan hosszú hajú pasival, aki külsőre nagyon tetszett, ám belül a velejéig romlott volt. Ott is hagytam gyorsan. Ergo belátom, hogy a külső azért nem minden, ráadásul képlékeny és mulandó, míg az emberi jellem maradandóbb és valójában az tart meg.
Csakhogy fiatal vagyok és mint ilyen, úgy érzem megtehetem, hogy válogassak. Nem értem, hogy miért kéne beérnem valaki olyannal, aki nem jön be? Erre majd ráérek később is rádöbbenni az x-edik esetleges csalódásom után. Eddig kettő volt, előbb-utóbb azért hátha összejön ez.
Tarthattok felszínesnek, bolondnak, vagy aminek akartok, megszoktam már.
Mert a kettő ugyebár nem *feltétlenül* jár karöltve.
Ez lemaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!