Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?
# 3/11 ma 20:53
és
# 11/11 ma 21:07
Nektek köszönöm a normális választ. Látom azért még akad 1-2 normális ember. :)
# 12/12 ma 21:28
Nem unod még? Ha nem tudsz normálisat írni, akkor mit keresel itt? Ennyire unatkozol???
# 14/15 ma 21:31
Ez most enyhe célzás volt a kapuvári b*zibárra? Mert annyira nem volt vicces. Én például még sosem jártam b*zibárban és nem is tervezem.
Ezen az oldalon ismertem meg a barátom tavaly áprilisban ki írt egy kérdést, aztán rengeteget beszélgettünk két hónapon át, és júniusban találkoztunk, az egész olyan csodálatos volt, az első találkozás, az valami hihetetlen volt, után egyre jobb lett midnen és a tavalyi nyár nagyon jól sikeredett :) Azóta együtt vagyunk, és ami még számomra hihetetlen, ha nem teszi fel azt a kérdést és én nem írok neki privátban, akkor nem ismertem volna meg a szerelmemet, úgyhogy én ennek az oldalnak örökké hálás leszek :)
19F
# 16/16 ma 19:40
Te egy mázlista vagy! :)
A jelenlegit és több exemet is interneten, szerintem nem olyan vészes a netes társkeresés mint ahogy az a köztudatba él. Meg nekünk ugye sok más esélyünk nincs.
Bár volt ,hogy munkatársamból lett a párom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!