Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtál már párt, vagy akár barátot is magadnak, itt a gyakorikérdések oldalán? (kort és nemet is kérnék).
Én találtam két barátot itt :)
17/L
Sok mindenkit "találtam" már innen, volt rövid kapcsolat is, ismeretség is, haverság is, barátság is (főleg lányokkal ugye) de lényegében mindegyik elég csúnya véget ért.
Szóval találtam is meg nem is, ez bonyolult.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
én ide már leírtam #1 vagyok.
Még annyit fűznék hozzá, h idén még csak 2x jött össze a tali, mer olyan melója volt.
Az első tali 2012-02-26 volt.♥:) És a szerelmünk azóta is olyan lánggal ég, igaz nehéz főleg idén, kevés tali miatt, de megérti tudom, és Ő elfogad olyannak amilyen vagyok és viszont és eddig Ő legeslegjobb, mindenben, minden téren, társam, barátom, szeretőm♥! Én 35/N, Ő 25/F
És szerintünk minden felfogás/hozzáállás kérdése, és nem szabályozzuk a másikat semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!