Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Màs is van akinẹk a párkeresés a világ legnehezebb dologának tűnik?
Figyelt kérdés
Nekem az ismerkedés akár barátilag akár ellenkező neművel sosem ment. Kb a legnehezebb dolog az életben szerintem. Mást ha nagyon szeretnék sikerül elérni az életben, azt hogy barátnőm legyen hiába szeretném egyszerűen nem akár összejönni, ismerkedésig sem tudok eljutni.tegnap 18:49
1/7 anonim 

válasza:

Miért ide írsz ki kérdést amikor már réges rég tudnod kéne, hogy milyen okai vannak annak, hogy se barátaid, se párod nincs? Látod semmi önkritikád nincs és így fejlődni se tudsz előre és emiatt sincs esélyed.
2/7 Noren1989 

válasza:

Egy rahedli sorstàrsad ír ide naphosszat,legalàbb 2ember (xd).
beszélgess velük a tapasztalataikról, mert àltalàban bàrmit mond az àtlagember, úgyis szar.
3/7 anonim 

válasza:

Nekem is. Elso randin szex? meg ilyenekkel ismerkednek.
Kb 3 hete regeltem de már tiltanom kellett vagy 20 embert.
5/7 anonim 

válasza:

Csak három dolog kell hozzá
1 diploma
2 pénz (jó fizetés autó, lakás stb)
3 egy jelenleg elfogadott külső megjelenés . Vékonysàg , trendi frizura és ruhák és duma
Akarhatod te bárhogyan a barátnőt! Ha nem tudod teljesíteni amit elvárnak hozzá.
6/7 A boldogság nem létezik 

válasza:

Nem. A legnehezebb dolog a teljes lelki béke elérése.
A társkeresés is dobogós mondjuk. Meg talán még az autóval kitolatni egy zsúfolt utcára, merőleges helyzetből.
7/7 anonim 

válasza:

Igen, ez az egyik legnehezebb dolog. Valakinek tök természetes és alapvető, de akinek nem jön "magától", annak egy iszonyatosan nehéz, szinte lehetetlen feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!