Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan fiú aki nem jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan fiú aki nem jár társaságba és nem egy beszédes típus neki nehezen lesz barátnője?

Figyelt kérdés
Így eleve nehéz ismerkedni, meg ugye a lányoknak mostanában eléggé magas elvárásaik vannak ami miatt szinten nem egyszerű párt találni.
tegnap 20:08
 1/7 A boldogság nem létezik ***** válasza:
81%

Nehezebb lesz persze, mert csak online ismerkedhet aki ilyen, vagy extra magas szerencse kell, hogy pont összefusson egy ilyen nővel, aki még szingli is.

Kb. ez a realitása:

"A mai nap éppen megfelelő arra. Hogy a hangya Holdra szálljon! Szánkba cukorkák repüljenek. A varázslat valósággá váljon!"

Na kb.

tegnap 20:10
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Én is ülhetek a szobában, de max a villanyszámla jön házhoz, a csajok nem.
tegnap 20:10
 3/7 A boldogság nem létezik ***** válasza:
100%

2.

"Mindig csak "ímélek"... de a csajok kímélnek"

tegnap 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magas elvárások? 😆
tegnap 20:34
 5/7 parmi_zyklonB ***** válasza:
59%
Nem nagyon lesz. Nekem is otthon zsebpuncik és sexbábuk vannak. Jobb ha hozzászoksz.
tegnap 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Én is belekémyelmesedtem, hogy egyedül vagyok. Megvan mindenem saját lakás, lóvém is akad. Azonkívül, hogy punci, törődést kapnék nem villanyoz fel annyira a gondolat, hogy érdekeljen. Ha meglátok egy szép nőt másképpen gondolom, de tudom ez csak az ösztöneim miatt van. Egy barát aki egyben nő, épít, bátorít, megnyugtat, ösztönöz. Hát... talán egyszer engem is betalál. Addig csak kiverem.
tegnap 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Az szerintem nem olyan nagy elvárás, hogy kimozdulj a házból. Nyilván ha egész nap a gép előtt ülsz, akkor ne várd, hogy egyszer csak előtted fog teremni álmaid nője.
tegnap 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!