Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mekkora red flag ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mekkora red flag ha egy lany akivel ismerkedtek par honapja elmegy spontan egy spanjaval egy hetre külföldre nyaralni kettesben?

Figyelt kérdés
Egesz jol alakult a dolog parszor nala is aludtam, mar kezdtek ugy erzeseim is kialakulni iranta. Aztan nem beszeltünk egy par napig mondom rairok, aztan derült ki h ö meg elutazott, de ugy tett mintha ez oke lenne, kommunikalt tovabb csak nekem itt elment a bizadalmam a dologtol, meg ugy is h habar beprobalkozott elvileg nem törtent semmi.

ma 10:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha ez elore leszervezett es kifizetett program volt akkor nem zavarna. Mivel valazeg meg az ismerkedesunk elott lett megszervezve.
ma 14:04
 12/17 A kérdező kommentje:
#11 nem elöre tervezett volt hanem spontan
ma 14:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Meg csak ismerkedtek. Ergo nem kotelezodtetek el.

Az h ilyen helyzetben allandoan a dugas jon fel az nem mervado. Nem hiszem h minden esetben az lenne.

En spec ha haverral megyek azt tudja hol a hatar. Se en se o nem lepi at.

ma 14:12
 14/17 anonim ***** válasza:

10# Igen, ti még csak ismerkedtek. Nem tartozik neked semmivel.

Elhiszem hogy szivenütött a dolog, de miért mondana le egy utazást?

Te sem mondanál nemet ha holnap lenne egy ilyen lehetőséged.

Nem arról van szó hogy sutba dobnád miatta az alakulóban lévő kapcsolatodat, de nem mondanál nemet az biztos.

Én spec. semmi kivetnivalót nem látok a dologban, ismerkedjetek tovább aztán majd alakul.

ma 15:27
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
Aztán csodálkoznak a nőcik, ha a férfiak már xarnak az ismerkedésbe 🤣 Minek teperjen egy férfi, ha a bige első szóra ugrik, ha valaki többet költ rá?
ma 15:31
 16/17 A kérdező kommentje:

En biztos nem mentem volna forditott helyzetben ezt mondtam is neki mire azt mondta hogy neki is red flag lenne forditva.

ma 17:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindegy amugy elengedem, csak kivancsi voltam hogy oszlanak meg erröl a velemenyek
ma 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!