Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mekkora red flag ha egy lany akivel ismerkedtek par honapja elmegy spontan egy spanjaval egy hetre külföldre nyaralni kettesben?

Semmi kivetnivalót nem látok benne.
Drukkolok nektek!

Te csak átjárkálsz hozzá dugni.
A palija meg viszi nyaralni IS.
Szerinted melyikőtök ér neki többet?
Gondolkozzál már hol rontottad el?

"Te csak átjárkálsz hozzá dugni.
A palija meg viszi nyaralni IS.
Szerinted melyikőtök ér neki többet?
Gondolkozzál már hol rontottad el?"
Ezzel azt mondod, hogy a szexért pénzelni kell a csajt?

5# Nem, de nem is átjárkálni dugni. Milyen kapcsolat az ahol nincs program?
Szórakoztatni a csajt? Nem, de neked nem jó az ha elviszed nyaralni a nődet?
Ha nem, akkor te is alkalmatlan vagy egy értelmes tartalmas kapcsolatra.
Nem mellesleg pénzügyekről meg még szó sem esett, nem tudjuk mennyit adott bele a csaj a kirándulásba.
De ugye aki még ezt sem tudja megbeszélni a csajával hogy figyi elmegyünk ketten ide oda beszéljünk a pénzről hogy te hogy tudsz hozzájárulni...és én mit tudok beleadni...
Máris visszakanyarodtumk a kövi megállapodáshoz hohy alkalmatlan egy kapcsolat működtetésére.
Inkább egyszerűbb kikiáltani a nőt aranyásónak ha uram bocsá nem csak dugni akar a pasijá al hanem élményeket szerezni együtt programolni.
Itt nem ezekröl van szo, egyaltalan.
Nem volt kapcsolat meg csak ismerkedtünk. De szerettem volna ha az lesz belöle mert tök jol ereztem magam a tarsasagaban. Csak közben beadott egy ilyen tripet egy masik csavoval.
Nyilvan 2 honap ismerkedes utan meg nem tervezek vele közös utazast...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!