Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mekkora red flag ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mekkora red flag ha egy lany akivel ismerkedtek par honapja elmegy spontan egy spanjaval egy hetre külföldre nyaralni kettesben?

Figyelt kérdés
Egesz jol alakult a dolog parszor nala is aludtam, mar kezdtek ugy erzeseim is kialakulni iranta. Aztan nem beszeltünk egy par napig mondom rairok, aztan derült ki h ö meg elutazott, de ugy tett mintha ez oke lenne, kommunikalt tovabb csak nekem itt elment a bizadalmam a dologtol, meg ugy is h habar beprobalkozott elvileg nem törtent semmi.

ma 10:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%

Semmi kivetnivalót nem látok benne.

Drukkolok nektek!

ma 10:30
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
A haverja többet akar tőle és ő nem szólt neked, hogy egy hétre elutazik vele? A haver kezelgeti. Dobd ki!
ma 10:33
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Te csak átjárkálsz hozzá dugni.

A palija meg viszi nyaralni IS.

Szerinted melyikőtök ér neki többet?

Gondolkozzál már hol rontottad el?

ma 10:40
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
A másik pasi gazdagabb /jobb pasi tőled. Te csak a baràtzònàs tartalék vagy neki.
ma 10:40
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

"Te csak átjárkálsz hozzá dugni.

A palija meg viszi nyaralni IS.

Szerinted melyikőtök ér neki többet?

Gondolkozzál már hol rontottad el?"

Ezzel azt mondod, hogy a szexért pénzelni kell a csajt?

ma 11:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem dugtunk egyebkent, ismerkedes fazisban voltunk meg, de mar volt h ott aludtam nala.
ma 11:55
 7/17 anonim ***** válasza:
43%
Így akkor meg végképp komolytalan vagy. Ne csodálkozz ha mással szívesebben van.
ma 11:57
 8/17 A kérdező kommentje:
Mar miert lennek komolytalan? Mert elsöre nem dugtam meg? (Fokozatosan haladtunk...)
ma 12:03
 9/17 anonim ***** válasza:

5# Nem, de nem is átjárkálni dugni. Milyen kapcsolat az ahol nincs program?

Szórakoztatni a csajt? Nem, de neked nem jó az ha elviszed nyaralni a nődet?

Ha nem, akkor te is alkalmatlan vagy egy értelmes tartalmas kapcsolatra.

Nem mellesleg pénzügyekről meg még szó sem esett, nem tudjuk mennyit adott bele a csaj a kirándulásba.

De ugye aki még ezt sem tudja megbeszélni a csajával hogy figyi elmegyünk ketten ide oda beszéljünk a pénzről hogy te hogy tudsz hozzájárulni...és én mit tudok beleadni...

Máris visszakanyarodtumk a kövi megállapodáshoz hohy alkalmatlan egy kapcsolat működtetésére.

Inkább egyszerűbb kikiáltani a nőt aranyásónak ha uram bocsá nem csak dugni akar a pasijá al hanem élményeket szerezni együtt programolni.

ma 12:47
 10/17 A kérdező kommentje:

Itt nem ezekröl van szo, egyaltalan.

Nem volt kapcsolat meg csak ismerkedtünk. De szerettem volna ha az lesz belöle mert tök jol ereztem magam a tarsasagaban. Csak közben beadott egy ilyen tripet egy masik csavoval.

Nyilvan 2 honap ismerkedes utan meg nem tervezek vele közös utazast...

ma 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!