Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gen Z pipiket fel lehetne szedni ilyen szöveggel?

Figyelt kérdés

Gondoltam átnyergelek a trap meg mumble rap vonalra mert a gen Z girl-ök között az a menő stílus. Írnák egy ilyen trap rappet, tele gen Z kifelyezésekkel:

"Mindig delulu voltál,

Engem ki ne offoljál,

Nagyon sus a vibe-od

De felszednélek, vágod?

Netflix mellett chillelek,

Tuti nőkkel rizzelek,

A csávó, aki szigma,

Lennék a pasid ma."

tegnap 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

1. Én x generációs vagyok, de a "pipi" szó a lányokra már az én fiatalkoromban is elavult volt.

2. KifeLYezés? Jóisten, gyere le 😆

3. Megmutattam a GenZ lányomnak. Nem szólt, csak látványosan a torkán ledugott kézzel hányást imitált.

Mindemellett lehet, hogy van olyan degenerált csaj, akinek bejön, és szurkolok neked, hogy a szellemi szintednek megfelelő lányra találj.

tegnap 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
#1 vagyok, természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez egy troll kérdés, de még annak is gyenge 😁
tegnap 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Szánalmasnak tartom az ilyesmit. Igénytelen, tróger, unalmas.

Tessék például Hozier-t hallgatni. Csodás hang, remek érzék a zenéhez és megragadó szövegek.

24/N

tegnap 16:21
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen béna szöveghez nagyon jól kell kinézni, hogy működjön.
tegnap 16:30
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

44F, hàt újra itt?

Te alphamatscho heam.

tegnap 17:05
 6/11 A boldogság nem létezik ***** válasza:
13%

Tényleg akarsz egy idegesítő Gen Z lányt kapcsolatra?

Szexre esetleg megértem (annak, aki olyan típus), mert fiatal, de hosszabb távon a "Gen Z" nagyon NAGYON idegesítő.

tegnap 18:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Max az alfa generációt. Öcsi ez nagyon félre ment
tegnap 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:
33%
Vótmà inci
tegnap 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most olyan volt olvasni, mint anno az ifjúsági magazint, ahol nagyon erőltették a szerintük aktuális szlenget az újságírók. Vagy biztos nem vagyok igazi gen z, azért találtam kínosnak :D
ma 00:09
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
Itt egy kép a Kérdezőről: [link]
ma 09:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!