Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gen Z pipiket fel lehetne szedni ilyen szöveggel?
Gondoltam átnyergelek a trap meg mumble rap vonalra mert a gen Z girl-ök között az a menő stílus. Írnák egy ilyen trap rappet, tele gen Z kifelyezésekkel:
"Mindig delulu voltál,
Engem ki ne offoljál,
Nagyon sus a vibe-od
De felszednélek, vágod?
Netflix mellett chillelek,
Tuti nőkkel rizzelek,
A csávó, aki szigma,
Lennék a pasid ma."

1. Én x generációs vagyok, de a "pipi" szó a lányokra már az én fiatalkoromban is elavult volt.
2. KifeLYezés? Jóisten, gyere le 😆
3. Megmutattam a GenZ lányomnak. Nem szólt, csak látványosan a torkán ledugott kézzel hányást imitált.
Mindemellett lehet, hogy van olyan degenerált csaj, akinek bejön, és szurkolok neked, hogy a szellemi szintednek megfelelő lányra találj.

Szánalmasnak tartom az ilyesmit. Igénytelen, tróger, unalmas.
Tessék például Hozier-t hallgatni. Csodás hang, remek érzék a zenéhez és megragadó szövegek.
24/N

44F, hàt újra itt?
Te alphamatscho heam.

Tényleg akarsz egy idegesítő Gen Z lányt kapcsolatra?
Szexre esetleg megértem (annak, aki olyan típus), mert fiatal, de hosszabb távon a "Gen Z" nagyon NAGYON idegesítő.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!