Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Redditen mindenki dícséri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Redditen mindenki dícséri a kinézetemet, akkor Boo-n miért nem akarnak engem likeolni az ocsmány nők?

Figyelt kérdés

Boon látod, hogy ki nezi meg a profilodat. Ocsmanynal ocsmanyabb nok neznek meg, de nem huznak jobbra.

Tinderen is fent vagyok, ott bomba nok is szoktak likeolni

Redditre fel szoktam magam rakni, hogy mondjanak velemenyt, es ott is szoktak ram irni bomba csajok, meg persze sok meleg is

Miert nem likeolnak az ocsmanyak? Ez felcseszi az egomat

tegnapelőtt 23:25
 1/9 A kérdező kommentje:
Amugy azert nincs nom, mert autista vagyok es ez nagyon leesik a noknek az elso randin
tegnapelőtt 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nem autista vagy hanem egy troll.
tegnapelőtt 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég, hangosan felnevettem ezen a kérdésen.
tegnap 00:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Hat de most nem lennel ideges, ha valami csunyacska nem huzna jobbra?
tegnap 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sírok, gatya.😂😂
tegnap 00:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nem autista vagy
tegnap 03:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök mindegy, hogy ki húz jobbra? Amúgy meg lehet, hogy a bemutatkozásod szövege nem tetszik nekik
tegnap 06:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Őőőő de ha jobbnál jobb nők jelölnek be egy adott platformon, akkor miért zavar, hogy a másikon a rondák nem akarnak? Akkor ismerkedj ott ahol sikered van és ne az "ocsmányokkal" akkarj.
tegnap 06:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál, hogy a nők megnéznek, mert tetszel nekik, de nem fog lájkolni, mert pontosan tudja, hogy neked úgyse kéne?

Férfi aggyal gondolkodsz. Egy dagadt, öreg, kopasz, fogatlan suttyó is szórja a kúrólájkot, írogat a szebbnél szebb nőkre, kacsingat rájuk a buszon, meg köszönget nekik a strandon. Miért? Mert őket dugná. Fel sem merült a kétbites agyában, hogy esélye nincs, legfeljebb nevetség tárgya lesz.

Egy nő nem ilyen. Nem fogja magát azzal égetni, hogy próba szerencse alapon lájkokat be pasikat. Amúgy meg ha megtennék, akkor most azon hisztiznél, hogy mit képzel. Lehet, hogy nekik írnál, és őket osztanád ki. Ezt azért a legtöbb nő már tudja, hogy online, a virtuális térben, a legtöbb pasi olyat is megenged magának, amit élőben (még) nem.

tegnap 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!