Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő olyan férfit keres,aki egyszerre határozott férfias és irányítható is egyben, vajon a valóságban létezik ilyen férfi?
Mostanában egyre gyakrabban látom ezt a jelenséget, hogy ugye az fontos,hogy ezek a szokásos dolgok meglegyenek,hogy férfias legyen ,határozott,erős,fel lehessen rá nézni stb. stb., viszont ezzel együtt azt is várják,hogy asszisztáljon mindenhez,amit ők akarnak,és lehessen irányítani,tenyerükön hordozza őket.
Csakhogy ez a férfi típus (szerintem) nem létezik. Max átmenet,aki már nem annyira határozott, vagy éppen nem olyan könnyű mindenre rávenni,de ilyen normális átmenetből kevés van.
Mármint vagy erős,határozott, de akkor azt a férfit nem fogják tudni irányítani,sőt leginkább ő fog dominálni, és sok esetben elnyomja a nőt, vagy megcsalja,leszarja, elhagyja stb.
Meg ugye vannak azok a papucsabb férfiak,akik meg tényleg mindent megcsinálnak a nő kedvéért,kutya,macska,kertesház,két gyerek, fizetése nagy részét hazaadja, csak ők meg jellemzően ilyen nyúlbélák,balekok,akikben nincs meg az a tűz, hisz akit ilyen könnyen lehet irányítani,az nem lesz férfias a nő szemében.
Na mármost én csak kérdezem azoktól a nőktől (akinek nem inge,ne vegye magára),hogy miért csodálkoznak,ha összejönnek egy domináns típussal és az nem marad meg stabilan,akire lehet építkezni,nem tudják úgy befogni.
Meg miért mondják ezután,hogy minden férfi suttyó, amikor nem igaz,mert ott a sok papucs,akikkel simán megalkudhatnának hosszútávon. Olyat nem fognak találni,aki egyszerre tartalmazza a kettőt. Mert a valóság nem egy romkom, ahol a csábító egyszer csak szelíd kezesbáránnyá válik. Max a pszichopaták tudják hitelesen eljátszani mindkét szerepet egyszerre,de az is csak ideig-óráig tart.
Hát szóval el kéne dönteni,h most nagybetűs férfit akarnak, de akkor az olyan is lesz annak minden negatív és pozitív tulajdonságával együtt.
Vagy pedig egy kevésbé férfias,de hűséges asszisztenst,aki megcsinálja nekik az amerikai álmot,kertes házzal,5 diplomával,és kiszolgálja őket. Mert mindkettő járható út,de a kettő az egyben nem igazán létezik, vagy ha mégis ilyet látsz,akkor érdemes gyanakodni,hogy szerepjátszóval van dolgod.

Szóval szerinted akkor kétféle férfitípus létezik: a domináns, férfias, elnyomó suttyó, meg a balek, papucs nyúlbéla, aki úgy ugrál, ahogy a nö fütyül. Te melyik vagy a kettö közül?
De látom, a nöket se sikerült annyira közelröl megismerni. Nem mindegyik várja az amerikai álmot, kutya-macska-kertesház-meg egy balek, akit irányítani lehet. Nekem is van kutyám, macskám és kertes házam is, képzeld el, férfi segítsége nélkül. Párom is van, de a két típus közül egyik sem vonatkozik rá.
Nem tudom mi célod volt ezzel a hülye kérdéssel, de szerintem csak unatkozol.

Kontrolmániás paraszt nő senkinek sem kell, ami minden apróságtól idegállapotba jön, nézzen ki akárhogy.
Legfeljebb egy kihívás, ami talán megér egy patront.

,,A lényeg,hogy van egy rakás barátnőm,akik már unásig nyavalyognak azon,hogy így a férfiak,úgy a férfiak, miközben én látom,hogy mi a gond…”
Szuper, ha így felismerted a problémát, hasznosítsd a saját életedben.

Tisztában vagyok vele hogy valamilyen szinten degradáló a hasonlat, de ez van:
Ilyen "kettősségre" még egy közönséges kutya is képes, ami megvédi a házat, a gazdájával viszont egész életében kezes. Egy kutya sosem gondolkodik azon, hogy "hát hogy van az, hogy a betolakodót meg kell ugatom, de a gazdi előtt hemperegnem kell? Milyen áthidalhatatlan, paradox ellentmondás ez??"
Nem tudom hogy személy szerint te férfi vagy-e, de az évek során rengeteg férfit láttam már így a végletekben gondolkodni, hogy teljességgel elképzelhetetlen számukra, hogy egyszerre legyenek határozottak ÉS egyenrangúak a párkapcsolatban. A tudomány sokszor megáll ott, hogy aki az élet egy területén határozott, az mindig minden körülmények között domináns és elnyomó lesz, és ledominálja majd a párját is. Vagy pedig az élet minden területén akaratgyenge besz.ri kis nebántsvirág, aki természetesen a párkapcsolatában is papucs.
Szerinted a férfiak ennyire egybitesek lennének? Komolyan azt hiszed hogy nem képesek arra a komplexitásra, amire még az állatok zöme is képes? Mert az elkeserítő.
Abszolút nem tartom önellentmondásnak azt, hogy egy férfi képes legyen felnőttként viselkedni, határozottnak lenni, és emellett támogatni a párját is. A jól működő, tartós párkapcsolatok általában ilyenek - ahol nem csak a férfi ilyen, hanem a nő is ilyen.
"Szerinted a férfiak ennyire egybitesek lennének? Komolyan azt hiszed hogy nem képesek arra a komplexitásra, amire még az állatok zöme is képes? Mert az elkeserítő."
A többség pedig ilyen, elvétve akadnak kivételek. De ők se egyszerre tartalmazzák a kettőt, hanem átmenetek a kettő között.
"Abszolút nem tartom önellentmondásnak azt, hogy egy férfi képes legyen felnőttként viselkedni, határozottnak lenni, és emellett támogatni a párját is. A jól működő, tartós párkapcsolatok általában ilyenek - ahol nem csak a férfi ilyen, hanem a nő is ilyen."
Ideálisan ez lenne,de a gyakorlatban nem így működik a kapcsolatok 90%-a. Elég csak megnézni a válási statisztikákat.
Ideig-óráig persze hazudhatod magadnak,hogy a te párod tökéletes,de 3-4-5-10 év múlva akkor miért hull le a lepel az esetek 90%-ában?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!