Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő olyan férfit keres,aki egyszerre határozott férfias és irányítható is egyben, vajon a valóságban létezik ilyen férfi?
Mostanában egyre gyakrabban látom ezt a jelenséget, hogy ugye az fontos,hogy ezek a szokásos dolgok meglegyenek,hogy férfias legyen ,határozott,erős,fel lehessen rá nézni stb. stb., viszont ezzel együtt azt is várják,hogy asszisztáljon mindenhez,amit ők akarnak,és lehessen irányítani,tenyerükön hordozza őket.
Csakhogy ez a férfi típus (szerintem) nem létezik. Max átmenet,aki már nem annyira határozott, vagy éppen nem olyan könnyű mindenre rávenni,de ilyen normális átmenetből kevés van.
Mármint vagy erős,határozott, de akkor azt a férfit nem fogják tudni irányítani,sőt leginkább ő fog dominálni, és sok esetben elnyomja a nőt, vagy megcsalja,leszarja, elhagyja stb.
Meg ugye vannak azok a papucsabb férfiak,akik meg tényleg mindent megcsinálnak a nő kedvéért,kutya,macska,kertesház,két gyerek, fizetése nagy részét hazaadja, csak ők meg jellemzően ilyen nyúlbélák,balekok,akikben nincs meg az a tűz, hisz akit ilyen könnyen lehet irányítani,az nem lesz férfias a nő szemében.
Na mármost én csak kérdezem azoktól a nőktől (akinek nem inge,ne vegye magára),hogy miért csodálkoznak,ha összejönnek egy domináns típussal és az nem marad meg stabilan,akire lehet építkezni,nem tudják úgy befogni.
Meg miért mondják ezután,hogy minden férfi suttyó, amikor nem igaz,mert ott a sok papucs,akikkel simán megalkudhatnának hosszútávon. Olyat nem fognak találni,aki egyszerre tartalmazza a kettőt. Mert a valóság nem egy romkom, ahol a csábító egyszer csak szelíd kezesbáránnyá válik. Max a pszichopaták tudják hitelesen eljátszani mindkét szerepet egyszerre,de az is csak ideig-óráig tart.
Hát szóval el kéne dönteni,h most nagybetűs férfit akarnak, de akkor az olyan is lesz annak minden negatív és pozitív tulajdonságával együtt.
Vagy pedig egy kevésbé férfias,de hűséges asszisztenst,aki megcsinálja nekik az amerikai álmot,kertes házzal,5 diplomával,és kiszolgálja őket. Mert mindkettő járható út,de a kettő az egyben nem igazán létezik, vagy ha mégis ilyet látsz,akkor érdemes gyanakodni,hogy szerepjátszóval van dolgod.

Egy romkomot mondjuk?:D
Amúgy mi a hülyeség, cáfold meg,de az ilyen semmitmondó kommenteknek semmi értelme nincs. Ha már hozzászólsz, írd le, miért hülyeség;)

Az én párom ilyen, szóval létezik. De ez nem arról szól, hogy én akarom mindenben megmondani, mi legyen.😃 Eleve magától viselkedik úgy, ahogy én akarnám, nem kell utasítgatni, ha meg is kérem valamire, azok apróságok, a fontosabb dolgokért nem kell szólnom. Magától hordoz a tenyerén, nem én mondtam soha, hogy én elvárnám az ajándékokat, meghívást, kedves gesztusokat. Elég baj, ha ezekért kuncsorogni kell. Azt meg már elég vicces leírni, mert nem tudod magadtól, hogy férfiak is vágynak kertes házra, családra, nem a nő kedvéért mennek bele ezekbe, hanem maguktól. A páromnak is van kisállata, aki megvolt előttem is, mert szereti az állatokat. Szinte minden programot ő kezdeményez, ő szervezi le, ő fizet. Nem azért, mert ez az elvárás, hanem mert neki így természetes. De csak olyan programokat szervez, amikről tudja, hogy nekem is bejönnek, elég sokat tervezgetünk a köztes időben, kinek mihez lenne kedve, csak aztán ő veti fel az ötletet, hogy akkor x nap menjünk el ide, meg néha azért én is, csak ő általában hamarabb. És a szenvedélyességgel sincs baj, megnyugtatlak, de nem is egy nőzős, hűtlen típus. És a határozottságával sincs, dolgozott vezető pozícióban, tudja, hogy kell embereket kezelni, nem éppen egy nyomi arc.
Azt meg, hogy szerepjátszó lenne, meghagyom neked, mint gondolat, ha neked így könnyebb.

Az írásodból az derült ki, hogy szerinted egy domináns, határozott és erős férfi “elnyomja a nőt, vagy megcsalja,leszarja, elhagyja stb.” míg a papucsokkal(te fogalmaztál így) lehet nyugodt és kényelmes életet építeni.
Jól gondolom, hogy az utóbbi kategóriába sorolod magadat, azonban a kutyának sem kellesz és fel vagy háborodva?

Egy hatarozott ferfi tudja, hogy kell banni egy novel.
Aki ugy hatarozott ferfias, hogy masokat nyom el, az valojaban onertekelesi problemakkal kuzd es valojaban egy gyenge ferfi.

Felvetődik a kérdés, hogy ki az, aki irányítgatni akarja a párját?(a te másik megfogalmazásod szerint “asszisztáljon mindenhez,amit ők akarnak“)
Más kérdés a kompromisszum, hogy kihozunk egy helyzetből mindkettőnknek megfelelő egyességet, de az nem irányítás.

Egyik se vagyok azok közül,amire tippeltek. De irreleváns,hogy én ki vagyok:D
Látom sokaknál betalált:D
A kérdés egy nőtípusról szól, akinek nem inge, ne vegye magára.
"Egy hatarozott ferfi tudja, hogy kell banni egy novel."
Nem sok ilyen férfit látok,aki tudja:D vagy legalábbis,amit ő "tud" az nem biztos,hogy tényleg jó a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!