Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi az 50 évesen is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi az 50 évesen is bőven lehet fizikailag is vonzó a 20-as nőknek? Egy férfi az örök fiatal?

Figyelt kérdés

[link]

Ebben a sorozatban David Duchovny már 50 éves. Mégis egy olyan nőcsábászt játszik akinek a farkára minden 20-as nő ráveti magát.

Van az a mondás, hogy a férfi az olyan mint a jó bor, a korral csak nemesedik. Ez igaz a társkeresésre is? Egy 50 éves férfi még bőven lehet vonzó fizikailag is, azaz pénz nélkül is?

tegnapelőtt 01:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%
Ne vessük már össze egy hollywood-i sztár életét - aki ráadásul tényleg nagyon szexi - az átlagemberével! Amúgy a linkelt kép egy sorozatból való, annak meg mi köze a való élethez? Duchovny felesége sem 20 éves.
tegnapelőtt 10:39
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Először is az egy fikció,film, sorozat, regény.....

Másodszor, a menő zenészek, írok, televiziós személyeknek mindig lesz fiatal rajongó tábora.

Harmadszor 50 évesen igen jó karban kell tartanod magad ahhoz, hogy egy nálad 20 évvel fiatalabb nő igényeinek megfeleljél. Kipróbáltam, kb 1 évig bírtam majd rá kellett jönnöm, hogy az nem az én tempóm amit élünk.

tegnapelőtt 13:17
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon jól néz ki sem jöhetne szóba gy 50 éves csávó huszonévesen. Én hosszútávú kapcsolatot keresek és mégis mit kezdjek egy 70 évessel majd ha én 40 leszek. Akkor még nagyban utazgatni akarok, nem beteget ápolni.
tegnapelőtt 13:41
 24/24 anonim ***** válasza:

Vagy mondjuk ő is:

[link]

tegnapelőtt 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!