Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mièrt áltatjàk a pàrkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mièrt áltatjàk a pàrkapcsolatban sikertelen fèrfiakat azzal hogy a szemèlyisègèvel van baj/elmebeteg/menjen pszichològushoz/dolgozzzon magàn/ kèpezze magàt szövegekkel mikor ők se vàltoztattak ezeken?

Figyelt kérdés
Mire jò ez fèlrevezetni szerencsètlen fèrfiakat? Nők se jàrnak pszichològushoz mègis ràmàsznak a pasik. Akkor mi èrtelme van erőlteni ezt az elmèletet?

tegnapelőtt 15:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
53%

"Làtom a szövegèrtèsi kèpessèged nulla szóval felteszem megint a kèrdèst" az én szövegértésemmel semmi gond. Ellenben nálad lehet probléma, ha nem látod a kérdésed és a válaszom közti összefüggést.

De, akkor èn is megpróbálkozom egy hasonlattal, hátha felfogod, bár láttuk, hogy az se megy igazán.

Semmi bajom a legyekkel, nem is foglalkozom velük és főleg nem vadászom rájuk, amíg nem a fülembe zümmögnek. Ennek megfelelően, nem foglalkozom az incelekkel se, ahogy a hontalanokkal, melegekkel, pszichés zavarban szenvedőkkel se, amíg nem tesznek azért, hogy feltűnjenek. Ha egy olyan oldalon vekengsz napi 15 posztban, ahol ott vagyok, akkor bizony zavaró a műsor. (Meg van a lègy hasonlat ugye?) Főleg, hogy a másik kb 6 hasonszőrű is kiír 15 kérdést naponta és ebből áll az oldal.

Mint írtam, ha nem a feltűnési viszketegség hajtana titeket, hanem valóban a többi hasonszőrűt keresnétek, akkor a kifejezetten ilyen jellegű oldalakon posztolnál, nem egy heterogén közösségben.

Tehát, akkor most én is kérdezek. Szerinted van bármi értelme annak amit művelsz?

tegnap 11:33
 32/32 anonim ***** válasza:
89%
Csatlakozom a 33-hoz. Illetve nem tudom miért olyan szitokszó hogy úú szexelni akar a férfi a nővel. Ne aggódjanak ezen az incelek, a nő is akar szexelni a férfival. Nyilván ha a női oldalt nézzük erősen túlkínálat van a szar, minőségtelen pocsék szexet nyújtó férfiakból, tehát nem lesz egyszerű megtalálni a számára megfelelőt. Ezzel szemben nem lehet hibáztatni a nőket azért ha egy férfinek kb mindegy már csak valaki dugjon vele, ezért bepróbálkozik minden jött-mentnél. Aki igénytelen pusztulat magára nézve is az nem fog kelleni a kutyának sem.
tegnap 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!