Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves nöként adjak esélyt egy 41 éves szűz
férfinak?
Azért ez a konzervativizmus szép huszonévesen de 40 évesen már annyira nem. Ott már gyakorlatilag a fél élet eltelt anélkül hogy lenne párkapcsolati tapasztalata. Az ember személyisége sokkal rugalmasabb huszonévesen, könnyebb összecsiszolódni. 40 évesen, amikor kialakultak a rutinok, a rigolyák már nehéz alapvetően is kapcsolatot kialakítani, hát ha még 0 tapasztalattal is rendelkezik az illető.
ma 16:39
Csak bekapja valaki a horgot.
ma 16:51
Arról tudsz valamit, hogy miért maradt szűz 41 éves koráig? Ha neked is bejön, annyira nem lehet borzasztó pasi.
ma 16:57
Kedves 31!
Amit írsz, azon múlik, mennyire mélyek a morális elvek. Egy komoly ember az elveit mind élete végéig magával hordja, azokat meg nem tagadja.
Aki konzervatív, annál benne van a pakliban...
Hangsúlyozom, semmi más, korábban említett dolgot nem cáfolok és zárok ki, csak felvetném ennek a lehetőségét is! Persze ha ez így van, a modern ember 99%-ának ez felfoghatatlan, és így a moralista számára nem lesz méltó.
ma 17:03
A 23-asnak van igaza, semmiféle mentális vagy egyéb gond nem kell ahhoz, hogy valaki sokáig szűz maradjon, elég, ha nem néz ki jól, nem vonzódnak hozzá a nők.
ma 17:13
Önmagában nem az a gond, hogy nem néz ki jól, hanem az hogy míg ő csúnya, nem hajlandó szintén csúnya nőkkel lenni. Szóval nem saját szintjén keresgél, delulu pasi meg nem kell senkinek.
ma 17:15
Én is ronda vagyok, igaz már nem vagyok szűz régóta, de soha nem értettem ezt a keressen mindenki a "saját szintjén dolgot". Semmi értelme, miért legyen valaki együtt egy olyan valakivel, akihez nem vonzódik? Ugyanez érvényes mindkét nemre.
ma 17:22
31: "Ott már gyakorlatilag a fél élet eltelt anélkül hogy lenne párkapcsolati tapasztalata."
Ha valakinek volt X db egyéjszakás kapcsolata, akkor már nem szűz, de ugyanúgy nem volt párkapcsolati tapasztalata.
Te összekeversz két fogalmat: hogy valakinek volt már párkapcsolatba ill. hogy szexelt már.
ma 17:25
Igazából az hogy nem szexelt, implikálja hogy nem volt hosszú kapcsolata. Az is kizáró ok lenne hogy nem volt hosszú kapcsolata, nem csak az hogy szűz.
ma 17:30
Miért ne? 43 évesen én totál örülnék egy NEM használt nőnek, tehát igen:
ne szalaszd el!
ma 17:33
Kapcsolódó kérdések: