Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 32 éves nöként adjak esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves nöként adjak esélyt egy 41 éves szűz férfinak?

Figyelt kérdés
ma 13:41
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
34%
Azért ez a konzervativizmus szép huszonévesen de 40 évesen már annyira nem. Ott már gyakorlatilag a fél élet eltelt anélkül hogy lenne párkapcsolati tapasztalata. Az ember személyisége sokkal rugalmasabb huszonévesen, könnyebb összecsiszolódni. 40 évesen, amikor kialakultak a rutinok, a rigolyák már nehéz alapvetően is kapcsolatot kialakítani, hát ha még 0 tapasztalattal is rendelkezik az illető.
ma 16:39
 32/52 anonim ***** válasza:
Csak bekapja valaki a horgot.
ma 16:51
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Arról tudsz valamit, hogy miért maradt szűz 41 éves koráig? Ha neked is bejön, annyira nem lehet borzasztó pasi.
ma 16:57
 34/52 anonim ***** válasza:

Kedves 31!

Amit írsz, azon múlik, mennyire mélyek a morális elvek. Egy komoly ember az elveit mind élete végéig magával hordja, azokat meg nem tagadja.

Aki konzervatív, annál benne van a pakliban...

Hangsúlyozom, semmi más, korábban említett dolgot nem cáfolok és zárok ki, csak felvetném ennek a lehetőségét is! Persze ha ez így van, a modern ember 99%-ának ez felfoghatatlan, és így a moralista számára nem lesz méltó.

ma 17:03
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
A 23-asnak van igaza, semmiféle mentális vagy egyéb gond nem kell ahhoz, hogy valaki sokáig szűz maradjon, elég, ha nem néz ki jól, nem vonzódnak hozzá a nők.
ma 17:13
 36/52 anonim ***** válasza:
Önmagában nem az a gond, hogy nem néz ki jól, hanem az hogy míg ő csúnya, nem hajlandó szintén csúnya nőkkel lenni. Szóval nem saját szintjén keresgél, delulu pasi meg nem kell senkinek.
ma 17:15
 37/52 anonim ***** válasza:
Én is ronda vagyok, igaz már nem vagyok szűz régóta, de soha nem értettem ezt a keressen mindenki a "saját szintjén dolgot". Semmi értelme, miért legyen valaki együtt egy olyan valakivel, akihez nem vonzódik? Ugyanez érvényes mindkét nemre.
ma 17:22
 38/52 anonim ***** válasza:

31: "Ott már gyakorlatilag a fél élet eltelt anélkül hogy lenne párkapcsolati tapasztalata."

Ha valakinek volt X db egyéjszakás kapcsolata, akkor már nem szűz, de ugyanúgy nem volt párkapcsolati tapasztalata.

Te összekeversz két fogalmat: hogy valakinek volt már párkapcsolatba ill. hogy szexelt már.

ma 17:25
 39/52 anonim ***** válasza:
Igazából az hogy nem szexelt, implikálja hogy nem volt hosszú kapcsolata. Az is kizáró ok lenne hogy nem volt hosszú kapcsolata, nem csak az hogy szűz.
ma 17:30
 40/52 anonim ***** válasza:
68%

Miért ne? 43 évesen én totál örülnék egy NEM használt nőnek, tehát igen:

ne szalaszd el!

ma 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!