Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a probléma velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma velem hogy férfiként teljesen hiányzik az udvarlási ösztön?

Figyelt kérdés
valahogy nem vágyok úgy igazán nőre, ha van akkor jó ha nincsen az is, de hogy én ezért udvaroljak energiát fektessek bele kizárt... 40 éves vagyok emiatt talán nem volt sok kapcsolatom, kevés nő udvarol egy férfinak, de így szingliként is teljesen jól elvagyok ha jön valaki akkor jó ha nem akkor nem...
febr. 17. 07:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7 - "Nyáron volt egy nő, oda volt értem, csinos volt, de nem udvaroltam neki így vége lett" - Minek lett vége, ha nem is volt? Vagy ami volt, elég is volt?

Ő odavolt érted, de ez nem volt kölcsönös. Akkor nincs mit sajnálni, vagy gondolkozni rajta.

febr. 17. 11:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Detto ugyanez, nőben. Csak én 28 vagyok. Nincs szükseg férfira. A magány addiktiv.
febr. 17. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen emberek. Belőlem is hiányzik. Két kapcsolatom így is lett, mert azért pszicho is vagyok mellé, az meg néha lendít annyit a folyamat egészén, hogy lesz belőle valami. De egyiket se élveztem túlságosan, csalódás volt. Az egész ami jó volt benne, az az a rész, amikor az elején "el kell bűvölni" a másikat, mert sziporkázhat az egó, de utána már... "mit is mondtam az elején?". Ja, mindenből a legjobbat, amire képes voltam, akkor is, ha nem gondolom komolyan.

Na, ez az, amit mai fejjel már nem tennék meg. Akkor sem. Csak fiatalon... érdekes volt, szép volt, sikerélmény volt.

Ha pedig azt mondom, amit gondolok, akkor általában máglyán akar elégetni a többi ember, mert pszicho vagyok és nem gondolkodom úgy, mint ahogy kellene. Emiatt állandóan szívok az életben, de tenni ellene nem tudok. Már nem is igazán érdekel. Sok már nincs vissza, amíg egyszer agyonvernek ezért.

febr. 17. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Milyen életmódot folytatsz? Vizsgáltasd ki magad
febr. 17. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!