Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Iszonyú nehéz helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyú nehéz helyzetben vannak a nők a társkeresés terén mert nagyon kevés a számukra vonzó férfi és nyilván a legtöbb nő ilyen férfit akar?

Figyelt kérdés

Amit én látok és érthető is hogy ki akar egy kopaszodó, igénytelen, elhízott férfit pedig a magyar férfiak nagy része ilyen. Aki úgy igazán vonzó a nőknek azok a sportos magas helyes pasik és nyilván ilyen férfi minden nőnek nem juthat.

Általában amit látok hogy a nők ha nők általában ennek ellenére találnak ilyen férfit de általában ezek a kapcsolatok max. fél évesek lesznek...mert sokszor ezek a férfiak vagy kattantak vagy nem állnak le egy nőnèl.

Tudom főleg itt a GYK-n mesevilágban élnek a felhasználók hogy a helyes ugyanúgy hűségesek nem külső függvénye.. dehogynem pszichológiai tény hogy a környezeti hatások befolyásoljàk a személyiséget és ha valaki több elismerést kap, több nő áll előtte sorba akkor nőni fog az ego és bizony érezni fogja hogy ne egy nőnél álljak le, valamint a csúnya pasinak sokkal kisebb az esélye hogy kísértésbe essen, sokkal kisebb a lehetősége hogy legyen egy nő aki akarná így sokkal jobban megbecsüli azt az egyett,

ma 07:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Nehéz helyzetben vannak, de erről ők maguk tehetnek, mert még az igénytelen, elhízott, mamahoteles, munkanélküli csajnak is minimum 185 cm magas, jóképű, kigyúrt, gazdag alfahím kell.
ma 07:53
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Már rég nincsenek illúzióim a nemetekkel kapcsolatban.90% megbízhatatlan nők terén, a 10% megbízható meg foglalt.Így inkább marad az egyedüllét elnézve az arányokat.

Egy kis érdekesség azért, a volt férjem nem volt egy férfi szépség, sőt semennyire, de a farkát nem volt képes a nadrágjában tartani, ha pinát látott.Ilyen volt a jelleme a külseje ellenére.

ma 07:54
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Nem szeretnék elhinni semmit se. Nincs garancia párkapcsolaton belül semmire! De akkor se igaz, hogy azért mert valaki vonzza az ellenkező neműeket akkor gondolkodás nélkül hűtlen lesz. Személyiség dönti el akkor is ha a fejed tetejére állsz!

ma 07:58
 14/18 A kérdező kommentje:

13. Személyiség az igenis változik és ha kelendő vagy a nők körében sokkal nagyobb az esélye arra hogy hűtlen legyél.

És most nem a helyes pasikra gondolok hanem inkább a vonzókra, ismertem egy kopaszodó pasit, nem volt olyan jó pasi, hihetetlen vonzó volt, a nők sorban álltak előtte...hűtlen is volt

ma 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem nagyobb egyáltalán. Hiába akar engem 50 millió nő hogyha én marhára szerelmes vagyok a páromba, vagy szeretem és megbecsülöm. Jöhet még Claudia Schiffer is akkor se csalom meg!
ma 08:17
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

14 én meg ismerek fogatlan alkalmi munkást, aki 14-18 éves korig kefélgeti a lányokat az asszonya mellett 30+. Na most ez mire is volt bizonyíték?

Nehogy azt mond már, hogy randa Pista, aki "csak legyen" alapon elvette randa Marcsát és utálja, de bszni akar, így elviseli, az nem megy el bármelyik nővel, aki ránéz csak, hogy elmondhassa, hogy neki már x nő is volt a farkán... én is sokkal inkább azt tapasztaltam, hogy a sikertelenebbek futnak új pna után, mintha az valami kitüntetés lenne. Aki elégedett az életével, az ritkábban csal.

Ettől függetlenül túl sokan hazudják magukat monogámnak a fix szexpartner reményében (mert persze a párjának, feleségének hívja, szerelmet hazudik, aztán csak egy hosszabb távon is alkalmas ürítőzsák a nő a kapcsolatban).

Az, hogy valaki gerinctelen döntés és személyiség kérdése. A személyiségre meg valóban hat a külvilág. Az, hogy szerinted egy haragos, irigy, szociálisan és jellemzően érzelmileg sérült ember kevésbé lesz kapható a kilengésre, mint valaki aki elégedett magával és az életével... szóval ja. Nem értünk egyet.

ma 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

Te most komolyan sajnálod azokat a nőket, aki pusztán külső alapján szelektálják a férfiak 95+ %-át, és ezért nem találnak senkit?

Nem kell akárkivel összejönni, de aki ilyen szinten válogatós, az dögöljön meg egyedül. 😉

ma 09:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát ha az elhízott, narancsbőrös, átlagarcú magyar nöci észrevenné a szintjén lévő logisztikzs Marcit, és nem a fitcross alkatú 4 nyelvet beszélő orvos Bence kéne neki, akkor nem lenne nekik nehéz.

A nők 90%-a túlèrtékeli magát, egyáltalán nem igényes, csinos, csak elvárásaik vannak.

De az elégedjen meg a szintjével többnyire csak a férfinál elvárás.

ma 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!