Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezelnél egy tutyi-muty...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelnél egy tutyi-mutyi pasit?

Figyelt kérdés

Normális, udvarias, randikat szervez DE a randit általában én kezdeményezem (hogy lenne kedve találkozni) ilyenkor igent mond és mindent leszervez, eljön értem, fizet stb

Másik az intimitás:

Nem érint meg, nem csókolózunk

Már 1 hónapja ismerkedünk.

Figyel rám mert megjegyzi amit mondok neki

De a 2 probléma:

- nem sokszor mondja hogy találkozzunk

- nincs intimitás

A randikon jól elvagyunk, nevetünk DE olyan mintha egy helyben topognánk jó lenne ölelkezni, csókolózni már

Nem akarom kirúgni, csak nem tudom ő miért ilyen

F28 N25

ma 09:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De amúgy érdkes, máskor meg az a baj, hogy már dugni akar ilyen rövid időn belül. :D Lehet csak nem akar paraszt lenni, hogy lásd ő komolyan gondolja.
ma 10:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha komolyan gondolja akkor feldobhatná hogy találkozzunk
ma 11:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező a döntés a tiéd. Valószínű kéne neki egy kis bátorítás, bíztatás vagy kezdeményezés az irányodból. Ez persze nem jó, pláne ha elkönyveled magadban tutyi-mutyinak. Viszont ha amúgy meg tetszik, akkor lehet megérné, hogy te támadd le csókkal, mert ki tudja ha lebontod a gátakat akár életed párja is lehet benne :)
ma 11:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Hogy bátorítsam?
ma 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:

A csók remek. Erre millió megoldás létezik, mondjuk állj szembe vele, nézz a szemébe aztán a szájára aztán a szemébe aztán a szájára, ... közben közelíts és amikor már csak pár centi van akkor reméljük észreveszi magát :)) Ha mégsem akkor vagy megteszed te az utolsó centit vagy otthagyod a 'csába és instant ghostolod, ezt döntsd el előre :D

(#13)

ma 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Ilyen pasi nem kéne.
ma 12:26
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Nekem se kéne. Nekem kéne bátorítanom?! Szerintem életében nem volt köze nőhöz úgyhogy tied lehet a "megtisztelő" feladat hogy tanítgathatod hogy mi az a kapcsolat, randizás, hol van a punci stb. Jó szórakozást:D
ma 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!