Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

192 centis magasság egy férfinál az milyen rang fokozatba tartozik?

Figyelt kérdés

Vannak akik szerint ez már túl magas. Sok alacsony nőtől kapom ezt meg. De az amerikai statisztikai kutatások alapján ez elit kategória egy férfinak.

Melyik tier-be sorolnátok?

tegnap 13:21
A kérdező szavazást indított:
S tier
A tier
B tier
C tier
D tier
F tier
10 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Magasság mint elit kategória? Angol tudósok lesznek azok, nem amerikai statisztika...
tegnap 13:23
 2/14 anonim ***** válasza:
19%

Nekem kicsit túl magas. Én 172 vagyok, a pasim 178, és számomra ez a tökéletes.

Mindenesetre inkább legyen túl magas, mint alacsony.

tegnap 13:26
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Hozzám egyáltalán nem illene és 100%, hogy kölcsönösen nem tetszenénk egymásnak.
tegnap 13:27
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Én mindig úgy gondoltam, hogy a 170 centimhez 185 felett már kicsit magas lenne a másik, aztán véletlenül egy majdnem 2 méteressel ismerkedtem meg, most már azt mondom, hogy S tier abszolút :D Sosem voltam magasságfétises, minden exem kb velem egymagas volt, de azóta minden alacsonyabb férfit olyan kis törpikének látok.
tegnap 13:42
 5/14 anonim válasza:
77%

Szerintem a besorolgatáson bukik a mutatvány, nem a magasságon. Nyílván sok nő is ezt csinálja, de ebből csak az lesz, hogy te ezért nem vagy jó, ő meg azért, és ott tartunk, hogy egy csomó önbizalomhiányos ember van (valakinek még indokolatlanul sok), akik inkább kerülik egymást, pedig alakulhatna ez másképp is.

Mindenkinek más tetszik, én pl. 170 cm vagyok, nekem kifejezetten tetszik, ha valaki magas, szerintem férfias, de önmagában a magasság kevés, ha nincs mögötte egy emberi személyiség.

tegnap 13:58
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Ortopéd nagy dromedár az már, de az ilyen szintén dromedár magas 175 cm-es nőknek jó leszel.
tegnap 14:19
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
6 Kis irígyke. :D 👌🏻
tegnap 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:
23%
Azt nem mond hogy egy 175 centis nő az nőies mert baromira visszataszitó, férfiban meg tök mindegy.
tegnap 14:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Te ilyen Amerika bzi vagy? 😅
tegnap 16:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki 2 méter de annyira introvertált, hogy egész egyszerűen nem szól hozzád, ha hozzászólsz, csak néz, az is S tier?
tegnap 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!