Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kunhegyes polgármestere a bizonyíték, hogy egy férfi sosem túl öreg, a fiatal nők meghódításának titka a pénz a zöldhasú a della?
Pedig hát végül is mit tud ez az öreg bácsi? Egy mélyszegény Ukrajna szintű régióban egy kistelepülés polgármestere. Kb. mindenki hozza ezt az anyagi színvonalat Nyugat-Európában, egy minimálbéres is akár.
A hatalma kimerül annyiban, hogy ő dönti el ki kapja a közmunkát. Meg persze neki is csurran cseppen egy kevés. De Európai volumenekben az semmi.
Mégis 18 éves felesége van. És a pletykák szerint ez már a sokadik 50+ évvel fiatalabb nője.
Ez az ékes bizonyítéka annak, hogy a nőknek kizárólag a zöldhasú kell? Valamint arra is, hogy egy férfi az sosem "túl öreg", egy férfi az olyan mint a jó bor?
Nem azt mondom, hogy én a félkaromat adnám érte, mert én minőségi férfi vagyok. Nekem nem kellene. De amennyi reményvesztett incel van abban a korosztályban, mindenféle túlzás nélkül a 20-30 éves korosztályban sokan a fél karjukat adnák érte.
Neki mégis egy 78 éves férfi volt a legvonzóbb. Szerintem nem kérdés, ezek után, hogy egy férfi olyan mint a jó bor.
Azért kíváncsi lennék rád 13-as te hogy nézel ki..
Mire vagy ki így magaddal? Azért, mert valaki használgat téged, az még nem biztos, hogy el is fog venni. Legalább ezt a lányt elvették. De akinek még tartása sincs azt csak jól megszpzztjk és utána viszontlátásra. Elmúlik a 3/6 hónap.😔
#14 neked meg mi bajod van? Még írtam is korábban hogy szép a lány. Csak hát, azt általában felülírja a pasiknál az, ha mondjuk 18 évesen már anya. Minden incel őrjöng hogy nem kell a "lefialt nő". Ebben az esetben meg igen? Nem értem eskü.
Engem már kétszer elvettek úgyhogy értem aggódj. Inkább magadért, hogy a kis ubidat még használgatni se akarják.
,,Nem a jóképűségéért ment hozzá az a szerencsétlen sorsú, filctollal rajzolt szemöldökű faluszépe."
Igen, igen. 🥹 Tényleg szép lány szerinted..
2x?😂 Akkor remélem, nem lesz 3.
Jön a kemény duma, ismerjük ismerjük. Még büszke is lehetsz magadra. Aztán majd nézel nagyokat, amikor jön a következő ubi😧🥒
Jajj szegény sorsú nők, akiket nem vész el senki, csak egyik jóképű pasi használja ki a másik után... Azért nyög közben, mert annyira szenved.
Kérdező, te meg ezt az egy példát tudod felhozni. Mert nincs több.
"Kismillió ilyen példa van, még hátköznapi melós Józskát is ismerek aki 50 évesen jött össze 20-onéves nővel."
Pont most cáfoltad meg az elméletedet. Tehát akkor a melós is jó a fiatal lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!