Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kunhegyes polgármestere a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kunhegyes polgármestere a bizonyíték, hogy egy férfi sosem túl öreg, a fiatal nők meghódításának titka a pénz a zöldhasú a della?

Figyelt kérdés

[link]

Pedig hát végül is mit tud ez az öreg bácsi? Egy mélyszegény Ukrajna szintű régióban egy kistelepülés polgármestere. Kb. mindenki hozza ezt az anyagi színvonalat Nyugat-Európában, egy minimálbéres is akár.

A hatalma kimerül annyiban, hogy ő dönti el ki kapja a közmunkát. Meg persze neki is csurran cseppen egy kevés. De Európai volumenekben az semmi.

Mégis 18 éves felesége van. És a pletykák szerint ez már a sokadik 50+ évvel fiatalabb nője.

Ez az ékes bizonyítéka annak, hogy a nőknek kizárólag a zöldhasú kell? Valamint arra is, hogy egy férfi az sosem "túl öreg", egy férfi az olyan mint a jó bor?

tegnap 21:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges általánosítani. Mi sem mondjuk, hogy minden férfi debil, csak azért, mert te is véletlenül pont hímnemű vagy. Léteznek normális pasik is.
tegnap 21:53
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy én a félkaromat adnám érte, mert én minőségi férfi vagyok. Nekem nem kellene. De amennyi reményvesztett incel van abban a korosztályban, mindenféle túlzás nélkül a 20-30 éves korosztályban sokan a fél karjukat adnák érte.

Neki mégis egy 78 éves férfi volt a legvonzóbb. Szerintem nem kérdés, ezek után, hogy egy férfi olyan mint a jó bor.

tegnap 21:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
#12 milyen bor? Már rég pimpós. Nem a jóképűségéért ment hozzá az a szerencsétlen sorsú, filctollal rajzolt szemöldökű faluszépe. De itt a megoldás, legyen valamennyi pénzed és vehetsz 18 éves roma leányanyát. Vagy csinálj még több pénzt és vehetsz gyermektelent is. Rajtad áll, hajrá.
tegnap 22:03
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Azért kíváncsi lennék rád 13-as te hogy nézel ki..

Mire vagy ki így magaddal? Azért, mert valaki használgat téged, az még nem biztos, hogy el is fog venni. Legalább ezt a lányt elvették. De akinek még tartása sincs azt csak jól megszpzztjk és utána viszontlátásra. Elmúlik a 3/6 hónap.😔

tegnap 22:08
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

#14 neked meg mi bajod van? Még írtam is korábban hogy szép a lány. Csak hát, azt általában felülírja a pasiknál az, ha mondjuk 18 évesen már anya. Minden incel őrjöng hogy nem kell a "lefialt nő". Ebben az esetben meg igen? Nem értem eskü.

Engem már kétszer elvettek úgyhogy értem aggódj. Inkább magadért, hogy a kis ubidat még használgatni se akarják.

tegnap 22:14
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

,,Nem a jóképűségéért ment hozzá az a szerencsétlen sorsú, filctollal rajzolt szemöldökű faluszépe."

Igen, igen. 🥹 Tényleg szép lány szerinted..

2x?😂 Akkor remélem, nem lesz 3.

Jön a kemény duma, ismerjük ismerjük. Még büszke is lehetsz magadra. Aztán majd nézel nagyokat, amikor jön a következő ubi😧🥒

tegnap 22:21
 17/23 anonim ***** válasza:

Jajj szegény sorsú nők, akiket nem vész el senki, csak egyik jóképű pasi használja ki a másik után... Azért nyög közben, mert annyira szenved.

Kérdező, te meg ezt az egy példát tudod felhozni. Mert nincs több.

tegnap 22:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Kismillió ilyen példa van, még hátköznapi melós Józskát is ismerek aki 50 évesen jött össze 20-onéves nővel. Csak nyilván nem linkelhetek magánszemélyek profilját gyik-re a szabályzat miatt, kizárólag ismert embereket, cikkeket amiket a média lehozott.
tegnap 22:38
 19/23 anonim ***** válasza:
ne vergődj incel, akárhányszor pedzegeted ezt a témát napjában többször, azaz, hogy a 40 körüli incelnek is lehet huszonéves csaja, ez sosem fog megtörténni. Sőt nyugodj bele, hogy valószínűleg nőd sem lesz soha az életben, semmilyen korban.
ma 00:16
 20/23 anonim ***** válasza:

"Kismillió ilyen példa van, még hátköznapi melós Józskát is ismerek aki 50 évesen jött össze 20-onéves nővel."

Pont most cáfoltad meg az elméletedet. Tehát akkor a melós is jó a fiatal lányoknak.

ma 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!