Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak esetében az igénytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak esetében az igénytelenséget (rohadó hiányzó fogak, zsíros haj, testszag) mennyire fogadják el az igényes csinos nők ha a férfi kedves humoros?

Figyelt kérdés
febr. 5. 12:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
19%

Az ilyen el sem jut velem odáig, hogy észrevegyem a humorát.

Miért te mit tudsz felmutatni a lyukon kívül?

febr. 5. 14:13
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Oké, a fogak nem 2 fillér, de a zsíros haj, bűz hogy jön ide? Nincs otthon víz, vagy mi, hogy ez így csomagban jár?

És akkor már miért igényes nő kell ha emberünk maga heti 1x fürdik? Mikor télen elromlott a kazán és nem zuhanyoztam 3 napig mire megcsinálták se volt még szagom.

febr. 5. 14:31
 13/30 anonim ***** válasza:
79%
11-es, erre a proli kérdésre tényleg választ vársz? Ezek szerint neked bejönnek az igénytelen emberek, ha ezzel semmi probléma nincs.
febr. 5. 14:37
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Ha én igényes tudok lenni, elvárom a férfitól is. Mindig azt kívánd a másiktól, amit te is teljesíteni tudsz.
febr. 5. 14:48
 15/30 anonim ***** válasza:
8%

"11-es, erre a proli kérdésre tényleg választ vársz? Ezek szerint neked bejönnek az igénytelen emberek, ha ezzel semmi probléma nincs."

A femináci szövegeléseid az incel kérdések alatt nem proli?

febr. 5. 15:08
 16/30 anonim ***** válasza:
88%
Vajon mennyire fogadják el? Semmennyire és jogosan. Samponra, tusfürdőre már csak tellik, még ha fogpótlásra nem is. Az ilyen benyögéseket, mint a 11-es válaszát meg nem tudom hova tenni. Egy csinos igényes nőnek elkell fogadnia, egy rossz fogú, zsíros hajú, bűzlő tagot? Hogyne!
febr. 5. 17:00
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
Nem is tudtam hogy már az is femináci, ha elvárja az ember hogy ne rohadjon ki a férfi foga. Inkább halnék meg egyedül, mint hogy hagyjam, hogy egy ilyen elhízott, igénytelen izé valaha hozzámérjen.
febr. 5. 17:03
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Se nő, se férfi esetében nem megengedett.

Durva, de ez a fúj kategória.

febr. 5. 17:57
 19/30 anonim ***** válasza:
0%

"Nem is tudtam hogy már az is femináci, ha elvárja az ember hogy ne rohadjon ki a férfi foga. Inkább halnék meg egyedül, mint hogy hagyjam, hogy egy ilyen elhízott, igénytelen izé valaha hozzámérjen."

Az a femináci mikor az összes incel kérdés alatt habzó szájjal nekiesnek a nők az inceleknek miközben semmivel nem különbek amivel tudnak párt találni, egy ok azért van amivel ők tudnak az pedig a lyuk.

febr. 6. 10:04
 20/30 anonim ***** válasza:
81%
És persze fel seme berül bennük, hogy azért nem találnak senkit, mert a nőket egy lyuknak tekintik. De felőlem nézzétek tovább nyugodtan Andrew Tatet, attól majd boldogabbak lesztek.
febr. 6. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!